آفریننوشته اصلی توسط lonely sky
و ما هم قول میدیم کمک کنیم.
در هر صورت وقتی شما دارین از جدایی میگین و او براتون میره گل میگیره، این فقط یه معنی میده، نمی خواد شما را از دست بده. در مورد عذر خواهی؛ گل گرفتن به همین معنیه دیگه. اما من قبلا توی مقاله ها خوندم که زن خوب زنیه که گل و محبت و .. را در عوض عذرخواهی از همسرش قبول کنه. چون واسه یه مرد سخته که بخواد عذرخواهی کنه.نوشته اصلی توسط lonely sky
من که گفتم، در هر حال مردا نمی خوان اقرار کنن؛ اما براشون خیلی مهمه که در نظر همسرشون یه قهرمان باشننوشته اصلی توسط lonely sky
و حاضرن برای رسیدن به این جایگاه، مثل شوهر شما حتی به کشور دیگه برای تحصیل هم برن.
من که تو زندگی ام آدم کامل ندیدم، شما اگه دیدین ما رو خبر کنین تا بیاییم باهاش دو تا عکس یادگاری بگیریم.نوشته اصلی توسط lonely sky
همیشه دلم میخواست تا این آدم کامل را پیدا کنم و ببینم کیه که همه دنبالش میگردن و هیچ کی پیداش نمی کنه. اون وقت میکشتمش تا دیگه هیچ کی مجبور نباشه دنبالش بگرده و همه برگردن سر زندگی خودشون.
در ضمن بهتره که این قدر روی ایراداتش دست نگذارین و خوبی هاشو هم ببینین. اما دو مشکل در همسر شما دیده میشه:
1) بیماری: در هر حال این مشکل اونو رنج میده و وافعا از ته دلش نمیدونه که برای شما یه بار است یا نه.
2) کم محلی شوهرتون به شما.
حالا بهتره روی این ها کار کنیم. حالا دیگه دوستان باید بیان و نظر بدن.اما در مورد رفع مشکل اول، بهتره او را مطمئن کنی که می تونی با بیماری اش کنار بیایی. پی در پی بهش بگو که من با بیماری ات مشکل ندارم ولی با نحوه ی برخوردت با این بیماری مشکل دارم. من ازت توقع ندارم خوب شی، اما ازت توقع دارم محکم باشی. اگه بدونه خیلی بهتره و خیالش راحت تر میشه.
در مورد مشکل دوم هم حالا کم کم راهکارهایی میگیم
تا اوضاعتون بهتر بشه.
راستی برای شروع میشه چند تا از ویژگی های + شوهرتون را هم بگین. بالاخره یه نگاه بیاندازین، ببینین اون گوشه موشه ها یه چیز خوب برای گفتن هست، بگین ببینیم با چه مردی طرفیم. این قدر از بدی هاش گفتین که ما ترسیدیم.

و ما هم قول میدیم کمک کنیم. 
و حاضرن برای رسیدن به این جایگاه، مثل شوهر شما حتی به کشور دیگه برای تحصیل هم برن. 
اما در مورد رفع مشکل اول، بهتره او را مطمئن کنی که می تونی با بیماری اش کنار بیایی. پی در پی بهش بگو که من با بیماری ات مشکل ندارم ولی با نحوه ی برخوردت با این بیماری مشکل دارم. من ازت توقع ندارم خوب شی، اما ازت توقع دارم محکم باشی. اگه بدونه خیلی بهتره و خیالش راحت تر میشه.
در مورد مشکل دوم هم حالا کم کم راهکارهایی میگیم
تا اوضاعتون بهتر بشه.

علاقه مندی ها (Bookmarks)