نوشته اصلی توسط ...sheida
وقتی برای مثال صداقت رو نوشتی 10 یعنی همون بیست.عالی...
نمره های من نهایتش 10 بود و منظورم از 10 همون بیست.
مي دونستم شيدا جونممي خواستم سربه سرت بذارم!
آخه مدتيه نتونستم سربه سر آقاي تسوكه بذارم، خيلي ناراحتم. احساس ميكنم "سربه سرگذاري" خونم كم شده گفتم بذار يكي ديگه رو پيداكنم كه باجنبه باشه.
4- یاسا وقتی دلتنگ می شه چی کار می کنه؟
اگر پاركي يا طبيعتي در اطرافم باشه ميرم اونجا، اگر نشد واسه ي خدا نامه مي نويسم اگر باز هم آروم نشدم زنگ ميزنم به دوستام!
5- خدای خودت رو تو یه جمله توصیف کن.
خداي من نيمي ست از وجود خودم ! ولي من ديري است كه تن شسته نشده ام رو زير هزاران گرد مخفي كرده ام، گردهاي قهوه اي "روزمرگي".
6- چقدر با خدا خلوت می کنی؟
نمي تونم بگم زياد! ولي كاش زياد بود
7- رویای یاسا چیه؟
در حالي بميرم كه همه ي اطرافيانم و از همه مهترم خودم از زندگيم راضي بوده باشم و درحالي به اون دنيا قدم بردارم كه خدا ازم راضي باشه.
8- بزرگترین آرزویی که بهش رسیدی؟
من به هيچ كدوم از آرزوهام نرسيدم
9- بهترین خاطره ت از دنیای مجازی؟
روزهايي كه ما دخترها تو گروهمون يكي ميشديم و باپسرها كل كل مي كرديم
10- بهترین هدیه ای که تا به حال گرفتی...
(قبلا گفتم) سال اول دبيرستان به عنوان يكي از بهترين شاگردها توسط وزيرآموزش و پرورش وقت تقدير شدم و تعدادي جايزه گرفتم (سكه، قرآن،دايره المعارف و ...)
موفق باشی
شما هم!
نوشته اصلی توسط فرشته مهربان
برات پنکه آورم عزیز جان که کمی خنک بشی
خيلي ممنون! تو اين هواي سرد گرماي دوستان نعمتيه پنكه نياز نيست فرشته جون خرج اضافه نكنيد!
حالا سئوالات من :(خدا جونم كمك!خانم معلم ميخواد ازم درس بپرسه!)
1 - زیبا ترین خاطره یاسا از همدردی .
همون لحظه ي ورودم بهترين خاطرم بود چون احساس كردم جايي رو پيدا كردم كه همه با عشق به هم كمك ميكنند تا مشكلاتشونو برطرف كنند.
2 - قشنگ ترین جمله ای که تو همدردی خوندی .
تو هماني .... كه مي انديشي!
3 - فکر می کنی در چه زمینه هایی بهتر میتونی مراجع را راهنمایی بدهی ؟
زمينه هاي اقتصادي، اجتماعي، علمي، فرهنگي و ... خلاصه هرچيزي به جز مشاوره
4 - کی گفته من باهات قهرم ؟ اگر کسی گفته گوش نکن حسودهچرا این فکر رو کردی ؟ ( خیالت راحت من اصولاً اهل قهر نیستم )
آخه ديدم ديگه دعوامون نميكنيد گفتم من كه زياد تغيير نكردم شايد شما قهر كرديد. با خودتون گفتيد چه قدر اين بچه ها حرف گوش نكنند! هي ميگم دعوا نكنيدشوخي نكنيد
و ... باز هم اينا كارخودشونو ميكنند. به هرحال خانم معلم كه هيچ وقت شاگردهاشو هرچقدر هم كه بازيگوش و شيطون باشن بيرون نميكنه تا چهارتا شاگرد زرنگ فقط واسش باقي بمونند نه؟
5 - یاسا وقتی میاد همدردی دوست داره با چی مواجه بشه ؟
به چيزهايي كه اشتياق و علاقه به زندگي رو در من زياد كنه. مقالات شاد كننده. ارسالهاي فرح بخش. پيامهاي خصوصياميدوار كننده.
6 - چه نوع تاپیکهای محتوایی توجهت را جلب می کنی ( در چه موضوعاتی ) ؟
اونايي كه به نوع برخورد با جنس مخالف به ويژه پس از ازدواج مربوط ميشه. مثلا چگونگي زنده نگهداشتن عشق در زندگي.
يا اونايي كه بيشتر جنبه ي نظرسنجي و بحث كردني داره. مثل توقعات قبل از ازدواج يا دلايل ازدواج نكردن و ...
7 - نظرت راجع به تالار همدردی چیه ؟
تالار خيلي خوبيه. ولي يه كوچولو قوانينش سخت گيرانه است البته واسه آدم شيطوني مثل من همه ي قانونا زيادين(مشكل از خودمه مگه نه؟)
يه چيز ديگه هم اينه كه گاهي اوقات واقعا افسرده ميشم وقتي ميام اينجاآخه آدماي اينجا خيلي پرتلاشن، خيلي خوبن، خيلي باگذشتن و هزار تا صفت خوب ديگه دارن برا همين از خودم نااميد ميشم.
8 - تا به حال کسی رو تشویق کردی بیاد همدردی ؟
بله ولي نيومد. گفت افسردگي ميگيرم.
9 - یاسا خیلی شوخ طبعی ، خوشم میاد
خجالتم ندين
حال بگو از شوخ طبعی چه استفاده های مثبتی میشه داشت ؟ کجاها مخربه ؟
فوايد مثبت: ميتوني در اوج ناراحتي دل كسي رو شاد كني، لبخند به دل كسي بنشوني، گاهي وقتها حرفي كه ميدوني جدي بگي به كسي برميخوره رو با شوخي جوري بگي كه ناراحت نشه و...
مخرب: ممكنه آدم رودل كنه، فرشته ي مهربان جون بياد پستتو پاك كنه و ...:D
10 - یه جمله به من یادگاری بده .
از نظر من شما بي نظيري ... هرچند كه ميدونم شما خود به اين باور رسيده ايد و نيازي به تاييد و توجه ديگران نداريد تا به بي نظيربودن و دوست داشتني بودنتان پي ببريد.
خوش و خرم باشی و دلت همیشه گرم بمونه از این همه گرما که دوستان نثارت کردن
همچنين

مي خواستم سربه سرت بذارم!
آخه مدتيه نتونستم سربه سر آقاي تسوكه بذارم، خيلي ناراحتم. احساس ميكنم "سربه سرگذاري" خونم كم شده گفتم بذار يكي ديگه رو پيداكنم كه باجنبه باشه.

خانم معلم ميخواد ازم درس بپرسه!)
علاقه مندی ها (Bookmarks)