اين بنده خدا داره ميگه ميشناسمش و ميخوام به رابطه جنبه ي رسمي بدم تا شناختمون بيشتر بشه همه ميان ميگن نه تو نميشناسيش از اين ازدواج كه طرفو نميشناسي دوري كن طرف بهت دروغ گفته و...
بابا بنده خدا سؤالش يه چيز ديگه است.![]()
نمي دونم جوابم درسته يانه. به نظر من به خودش نگو از قيافت بدم مياد بگو من هنوز ترديد دارم ولي ازش بخواه تا رسمي بياد خواستگاري و ...
يه كمي بيشتر باهاش آشنا شو با خصوصيات اخلاقيش با خانوادش با زيباييهاي شخصيتيش اما اگر با وجود پي بردن به همه ي اونا بازهم از قيافش متنفر بودي ردش كن.
در مورد اينكه آيا قيافه اش برات عادي ميشه يانه؟ بستگي به خودت داره.يك دوست داشتم خودش زيبا بود و براي همين هم خيلي به چهره حساس بود ازقضا با پسري آشنا شد كه قيافش خوب نبود. دوستم هميشه اون بدبختو مسخره ميكرد اما بعد از يك مدت طولاني كه باهم دوست بودن با تمام وجود عاشقش شد حالا ميگه ديگه صورتش اصلا برام مهم نيست همه ي تلاشش رو هم كرد تا بتونه با هم ازدواج كنن البته متاسفانه هنوز موفق نشده.
اما نميشه اين قضيه رو به شما تعميم داد بايد به خودت رجوع كني. البته زيبايي رو ميشه تا حدي هم اكتسابي دونست. مثلا براي خانمها آرايش كردن يا زيرابرو برداشتن و ...صدبرابر زيباترشون ميكنه و براي آقايان هم يك مدل موي زيبا، لباسهاي زيبا، صورتي كه تميز و مرتب باشه و ... يا اگر خداي نكرده عيب خاصي در بيني و ... هست با جراحي و ... ميشه زيبا شد. فكر نميكنم كسي اين كارها رو انجام بده اما باز هم زيبا نباشه ... نه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)