سلام دوست عزیزم
اولا از اینکه در آزمون بانک قبول نشدین ، اصلا ناراحت نباشین . شاید صلاح کار تو همینه .
بخدا من خودم سال اول مثلا از ارشد ( که تو شهر خودم تبریز شرکت کرده بودم ) قبول نشدم ، خیلی ناراحت بودم و زمین و زمان رو تموم شده می دیدم واسه خودم . ولی اینکه تا سال بعد خودمو آماده کردم و .... در خلال این یکسال هم تونستم پایان خدمت ( معافی ) بگیرم و هم استخدام شم و هم از ارشد تهران قبول شم و......
اون موقع که بود که برگشتم و پشت سرمو نگاه کردم ، دیدم چقدر فکر و اعصاب خوردی و.... بیخودی از جیبم رفته .
دوم اینکه آدمای آرمانگرا و خود ساخته ، خیلی علاقه دارن که کاراشونو بی نقص و کامل انجام بدن و همیشه بدنبال ایده آلها و بهترینها هستن . ( منم تا حدودی اینجوری بودم ) ولی تا الان این تجربه عایدم شده که نباید منتظر باشیم که کلیه شرایط و زمینه ها رو آماده کنیم و بهد دست به اقدام خاصی بزنیم و ....
بنظر بنده باید اون بالقوه ای که در ذهنمونه یا طی آمد کار واسمون پیش اومده رو به جریان بندازیم ، بعد از اون طی مراحل خود کار نشون می ده که باید چی کار کنی و چه راهکاری رو در پیش بگیری .
بنظرم مهم اون پتانسیل و استعداد بالقوه ای هستش که باید تو چنته انسان باشه ، که همین دانش و آگاهی میتونه در طی مراحل و در زمانهای حساس و سرنوشت ساز انتخاب راهنما مون باشه .
موفق و پیروز باشی دوست عزیزیم .![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)