به نام خدا
با اجازه بزرگان ، حلال بفرمائید .
ببخشید منو که چند خطی مینویسم براتون
شما این جمله رو فرمودین :
معذرت میخوام ، معذرت میخوام ، معذرت میخوام ،ديگه هيچي از پستا دستگيرم نشد . اگه چيزي موند كه نديدم بهم نشون بدين دوبره . خسته شدم ديگه . منتظر راهنمايي هاي دوباره شما هستم .
شما مطلب ها رو صرفا جهت درد دل میخواین؟
یا اینکه بفهمی اشکال خودتون چیه و اصلاح کنید ؟
یا اینکه بفهمید اشکال شوهرتون چیه اونو اصلاح کنید ؟
انصافا این همه نکته توی مطالب ani بزرگوار بود کدوم رو نوشتی روی کاغذ تا تمرین کنی ؟
فقط یکی از چیزهایی رو که بهت گفته رو اگه تمرین کنی میفهمی منظورش چیه ! میفهمی کجای کارت اشتباه هست .
باور بفرمائید که حتی اگر همسر شما بشه صبورترین مرد روی زمین اما شما هیچ تغییری نکنی همین روال طی خواهد شد . من قول میدم شما تغییر کنی خدا همه چیز رو از این رو به اون رو میکنه .
لطفا بجز خودت از کسی دیگه انتظار نداشته باش ، این فقط تو هستی که باید تغییر کنی .
پیشنهاد من این هست که بجای اینکه در ظاهر یه تغییر کوچیک کنی میتونی با تغییر همزمان ظاهر و باطن که معنی این جمله هست موفق بشی :
ای که در رنج و عذابی ، تو آنگاه رستگاری که با ذات و هویت خود یکی شوی .
شما 1 هفته یا هر چقدر که بزرگان میگن فقط تمرینی رو که بهتون میگن انجام بدید . مطمئن باش جواب میگیری . اما اگه همش بخوای بچه ها رو قانع کنی که راهنمایی ها سودی نداره و اتفاقا شما راهنماییشون کنی که حرفشون درست نیست و غلط هست ، حالا حالا ها باید درجا بزنی .
معذرت میخوام ، اگر باز ولی یا اما و اینطور نیست ، شما نمیدونید ، من اینطوری کردم ، در جملاتتون بسیار به کار ببرید یعنی شما نمیخواین چیزی عوض بشه و صرفا میخواین یه وبلاگ نوشته داشته باشید . و بقیه به حرفای دلتون گوش کنن .
تغییر باید از خود انسان شروع بشه و به بقیه تزریق میشه خود به خود ، همه به تو احترام خواهند گذاشت به زودی اما خودت اول صبور باش تا به اون روز برسی .
برای اینکه خیالت راحت باشه امروز توی یه گلدان دانه لوبیا بکار تا هم زمان با او رشد کنی و تمرین کنی و بتونی نیاز به زمان رو درک کنی .
از همه معذرت میخوام امیدوارم ایرادهای مطلب این حقیر رو بزرگی در اولین فرصت اصلاح بفرماید تا باعث ایجاد مسیر غلط نشه . متشکرم .
یامولا

علاقه مندی ها (Bookmarks)