سلام به همگی
بابا تورو خدا بیاین الکی به آدم بگین دلتون تنگ شده چی میشه مگه؟
آخه چه وضعیتیه سه روزم نیای تالار هیچکی نمیگه تو کجایی؟ نه خبری از بهشته (مریض بودی خوب شدی؟) نه تسوکه نه سیسیلی نه شیدا نه ...
میدونم که دلتون تنگ نمیشه برا آدم خودم اطمینان دارمولی الکی بیاید به آدم امید واهی بدین که بد نیست نه؟
اومدم شهرستان مامانم بعد از دو روز امروز بهم زنگ زده من حموم بودم وقتی برگشتم دیدم مامانم زنگیده خوشحال پریدم رو گوشیم و بهش زنگ زدم میگم سلام مامان نگران شدین؟ (تو رویاهام دارم فکر میکنم میگه ببببببببله معلومه!)
میگه تلویزیون هیچی نداشت حوصلم سررفت بهت زنگ زدم!!!!!!!!!!
حالا پارسال که میخواستم کارشناسی ارشد شرکت کنم گفت حق نداری نه شهرستان بزنی نه راه دور تو تهرون یکی از همین دانشگاههای اطراف خونمون بزن من دیگه تحمل ندارم!!!!!!!!!!!
بچه ها یه نفر تو اتاقمه والنتاین از سه تا پسر کادو گرفته داشت یکی از اون کادها رو واسه یه پسر چهارمی کادو میکرد بهش بده!!!!! بهش میگم مگه تو چند تا دوست پسر داری؟ میگه اینا که دوست پسر نیست اینا دوستامند!!
خدا قربونت برم ما که ناشکر نیستیم چون میدونم که دل همه واسم تنگ میشهدختر به این دوست داشتنی ای، به این ماهی
به این نازی
... مگه میشه کسی دلش براش تنگ نشه!!!! (سنگ پای 2011 جدیده جدید) منتها اینقدر کم طاقتیم و به قول اون بزرگوار کبوتر جلد که فرصت نمیدیم!
مثل بقیه ی اعضا که دل منم براشون تنگ میشه.![]()

ولی الکی بیاید به آدم امید واهی بدین که بد نیست نه؟
)
دختر به این دوست داشتنی ای، به این ماهی
به این نازی
علاقه مندی ها (Bookmarks)