نگو آقا مانی... نگو:(نوشته اصلی توسط ♂ mani
نمیتونم موقعیت سختی که توصیفش کردی رو کامل درک کنم. اما خداییش خیلی سخته.
اینجوری که شما گفتی سرت خیلی خلوت نیس. و اینکه توی بیکاری هات بهش فکر نمیکنی که با فعالیت بیشتر حل بشه. پس باید یه فکر اساسی کرد.
یادمه بهت گفته بودم شما داری خود خواسته خودت رو آزار میدی. یادته؟ آقا مانی، اون رفته. هیچ وقت دیگه ای هم قرار نیست برگرده. میدونم ناخواسته میاد توی ذهن و فکرت. ولی چی عایدت میشه از این فکر و خیال؟...
اگه واقعا میخوای حال و روزت رو خوب کنی، 1 راه بیشتر نداری اینکه بیرحمانه از ذهنت بیرونش کنی. خود خواه باش. تنها راهت اینه که بندازیش بیرون. تا اومد به فکر و ذهنت، پشت سرش نباید بشینی 5 دقیقه به خاطراتتون فکر کنی. سعی کن به خودت بگی "من نباید بهش فکر کنم. من از ذهنم بیرونت میکنم. من نمیذارم فکر منو تسخیر کنی."
میدونم که شاید حرفامون زیاد روی شما تاثیر نمیذاره. چون شما دوس داری باشه. حتی توی ذهن و فکرت. من تنها راهی که بهتون میتونم پیشنهاد کنم اینه که پیش یه روانشناس خوب برید. باید چندین جلسه ی طولانی و مداوم باهاتون حرف بزنه و شما هم حرف بزنی.
ضمنا از یه جا اینو شنیدم: (یادم نیست شاید هم توی تالار بود)
یه راه کار بود برای خانمی که طلاق گرفته بود و مشکلات روحی براش پیش اومده بود.
مشاور میگفت که "اگه دوست داری براش بنویسی، بنویس. انقدر بنویس تا سبک شی. ولی بعدش همه اون برگه ها رو پاره کن."
نمیدونم برای شما هم شده یانه. من خودم وقتی یه روزی دلم پره و یه چیزی مینویسم، اگه بعد از چند ماه بیام و اونو بخونم دوباره حس اون روز با تمام جزییات میاد توی روح و روانم. این خیلی بده. چون حتی اگه به مرور زمان هم بخواد حالتون خوب بشه شما هی عامل بدتر شدنش رو تشدید میکنید.
آخرین پیشنهادم چیزی هست که همه توی شرایط سخت زندگیشون بهش پناه میبرن.
حتما اون جمله ای که اون بالا گفتی معنیش اینه که از اتفاقا یی که افتاده ناراحت شدی. ولی اگه ناراحتیت از خدا باشه و باهاش حرف نزنی، دیگه کی میتونه کمکت کنه؟
فکر نمیکنم اینجوری باشه. به خدا اطمینان کن که اگه بهش اطمینان کنی زندگی برات لذت بخش میشه با همه سختی هاش.
در آخر یه بار دیگه میگم. به نطرم حتما باید دنبال روانشناس بری.
امیدوارم بشتر حواست به خودت باشه.
کار خوبی کردی که اومدی اینجا و دوباره نوشتی. هر وقت دلت گرفت از این کارا بکن. ما خوشحال میشیم اگه بتونیم کمکی بکنیم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)