اقایون سلام ، من با یه دختر 27 ساله ای اشنا شدم خودم هم 23 سالمه ...
این دختر خانوم رو واقعا دوسش دارم
شرایطم برای ازدواج کاملا مهیا هستش ...
سربازی ، کار ، درس همه چیم درسته ...
بعد از اشنا شدن رفتیم خاستگاری ، و بله برون هم انجام دادیم ، همه چی عالی پیش رفت ، تو مدت 3 ماه هم خیلی به هم اخت شدیم ... اما تو این هفته اخر رفتارش خیلی عوض شد ...
این خانوم یه مدتی تو دانشگاه با یه پسری میرفته و میومده ، بعدش اون پسره ول میکنه و میره ... یه سری حرف های دیگه هم خود نامزدم بهم زد که دیگه شکمو کم کم به یقین تبدیل کردن که واقعا نکنه دختر نباشه ...
خلاصه این موضوع رو بهش گفتم و پیشنهاد دادم برای اطمینان به من بریم معاینه که متاسفانه بازخورد خیلی بدی داشت ، و گفت عمرا من همچین کاری رو نمی کنم ... البته یه چند ساعت بعدش زنگ زد و قبول کرد که این کارو بکنه و سالم بودنشو ثابت کنه اما بعدش دیگه نامزدی رو کنسل می کنه ....
اینم بگم که بابای دختر رو سی ساله میشناسیم ... و از اولاد پیغمبر هستند ...
مشکل دیگه که دارم اینه که من همه جوره دارم به این دختر و خانواده ساپورت میدم ، هرجا میخوان برن میرسونمش هرکجای که میخوان برن میرم کاراشونو انجام میدم ... گذشت تا چند وقت پیش دیدم خفن عصبانیه که چرا من این کارو میکنم ؟ به نظرش من دارم کنترلش می کنم که اصلا اینطور نیست ...
چند روز پیش هم دلم گرفته بود گفتم یه ده دقیقه میخوام ببینمت ، گفت نمیشه کار دارم ، دارم خونه تکونی میکنم ، خلاصه پدرمو دراورد ،گفتم برم خونه همسایه درد و دل کنم ؟ گفت هرکار دوست داری بکن ... البته بعدش فهمیدم که مو میخواسته رنگ کنه تا بعد از عید سوپرایزم کنه .!!!!! که من از این رفتارا واقعا متنفرم ...
خلاصه دیروز رفتیم خونشون و هرچی اونا دادن بهمون پس دادن ما هم هرچی بود بهشون دادیم ، اونا هم مارو محکوم کردن که به دخترشون انگ انداختیم ، البته بعدش به صورت خصوصی به مامانش گفتم که چی چیا گفته که من شک کردم ....
حالا از نظر اونا همه چی تموم شدست ، منم با دخترشون خیلی اخت شدم و نمیخوام اینطوری تموم بشه ... همینطور دارم مسیج میفرستم اما جوابی نگرفتم ...
به نظرتون چیکار کنم؟
هم من هم بابا مامان ناراحتیم ، چرا وقتی یه بی اعتمادی رو خود دختر ایجاد میکنه و میگیم بریم معاینه اینطوری برخورد میکنه ؟ چرا باید اینطوری باشه ؟ مگر به خودش شک داره ؟
حالا بماند که بعد از 6 ساعت مسیج داد و قبول کردم اما بعدش نامزدی رو قطع کنه ...
نیازمند راهنمایی های شما عزیزان هستم

علاقه مندی ها (Bookmarks)