با سلام به هموندان گرامی!
کسی نمی خواد به احساس دلهره و نگرانی من پاسخ بده!؟؟؟؟
البته باید خاطر نشان کنم با این که در عنفوان جوانی ام و 25 سال بیشتر سن ندارم و در دو سال اخیر 2 سفر شش ماهه با کشتی مسافرت کردم و به کشورهای مختلف اروپایی، آسیایی و امریکای جنوبی رفتم، با اینکه زمینه دست از پا خطا کردن در این کشورها "بسیار راحت تر" وجود داشته، اما به خاطر اعتقادات، اخلاقیات و تفکراتم خوشبختانه به "یاری خداوند" در این منجلاب های موجود گرفتار نشده ام و به یاری محبوب عاشقان و تلاش خودم و دعای عزیزانم، ان شاء الله هرگز مبتلای بی اخلاقی های کثیف نخواهم شد!
مقصود از بیان عبارات بالا نه تعریف از خود، که با تعریف از خود هماندم خود انسان سقوط می کند؛ اما به این منظور بود که بنده به "انعکاس
" اعمال، افکار ، دیدگاه و رفتار آدمی چه در این دنیا و چه در آخرت اعتقاد دارم! و به نظرم می رسد اگر بنده خود را به این نوع گناه ها آلوده ننمایم، حتی اگر همسر آینده ام در سخت ترین شرایط قرار گیرد خداوند از روی لطف و کرم بسیارش او را یاری خواهد نمود تا در دام این بلاها گرفتار نشود! آیا به نظر شما این دیدگاه صحیح است؟
در ضمن با توجه به شغل بنده، چه کارهایی می توانم انجام دهم و یا ذاتاً و یا اکتساباً چه خصوصیاتی باید داشته باشم تا همسر آینده ام حتی نزدیک اینگونه مسائل نشود؟
در ضمن همسر آینده بنده (علاوه بر دیدگاه های دوست عزیز "احمد علی") چه خصوصیات دیگری باید داشته باشد تا زندگی موفقیداشته باشم؟ ان شاء الله!

؛ اما به این منظور بود که بنده به "انعکاس
" اعمال، افکار ، دیدگاه و رفتار آدمی چه در این دنیا و چه در آخرت اعتقاد دارم! و به نظرم می رسد اگر بنده خود را به این نوع گناه ها آلوده ننمایم، حتی اگر همسر آینده ام در سخت ترین شرایط قرار گیرد خداوند از روی لطف و کرم بسیارش او را یاری خواهد نمود تا در دام این بلاها گرفتار نشود! آیا به نظر شما این دیدگاه صحیح است؟
داشته باشم؟ ان شاء الله!

علاقه مندی ها (Bookmarks)