دوست عزيز
حرفاي فرشته مهربون واقعا خيلي مفيد بود اگه بهش دقت كني . يه چيزي رو در اين باره مي خواستم اضافه كنم كه تجربه خودمه .
متاسفانه من هم مثل خانم شما كاملا احساس محور بوده و هستم . من هم وقتي با همسرم نامزد كردم ديگه كاملا تصور مي كردم شوهر كردم يعني از نظر خودم همه چي رو تموم شده مي دونستم و هيچوقت هم فكر اينكه بخوام يا بتونم با كس ديگه اي ازدواج كنم رو نداشتم . و متاسفانه رابطه جنسي هم باهاش قبل از ازدواج داشتم حالا شانس آوردم كه من با اون ازدواج كردم ولي اگه نمي كردم الان يه مشكلي مثل مشكل خانم شما داشتم . اصلا اينطوري فكر نكن كه چون خانمت با نامزد سابقش رابطه داشته هنوز هم تو فكر اونه و عاشق اونه . اگه عاشق اون بود با تو ازدواج نمي كرد . همش اونو مقصر ندون و اگه يه كم فكر كني كه همسر شما تو اون دوران و موقع نامزديش به چي فكر مي كرده انقدر اونو گناهكار نمي دوني .
داشتم به يه چيزي فكر مي كردم نمي دونم ربط داره به موضوعتون يا نه . اكثر پسرها قبل از ازدواج با چندين دختر تجربه رابطه جنسي رو دارن ولي واقعا فكر مي كنين بعد از ازدواج به تك تك اون رابطه ها فكر مي كنن و هيچوقت فراموشش نمي كنن ؟ اصلا اينطور نيست . وقتي همسر شما با شما ازدواج كرده حتما نامزدشو فراموش كرده بوده ولي اين پاك بودن و صداقت شما باعث شده دائما به عقب برگرده و به جاي اينكه اون قضيه رو فراموش كنه همش تو ذهنش خودشو مقصر و گناهكار دونسته . الان هم اگه شما بتوني فراموش كني و اونو ببخشي مطمئن باش ديگه اصلا به اين موضوع فكر هم نمي كنه .
بقول آقاي m25teh اميدوارم از خدا كمك بخواين و ستار العيوب باشين و خودتون به خودتون كمك كنيد كه اين مسئله رو فراموش كنيد نه اينكه همش نمك بپاشين بهش و براي خودتون فكر و خيال كنين .

علاقه مندی ها (Bookmarks)