گلم ، نازنینم
نمیخواد بری سراغ کارهایی که فعلاً جذبت نمی کنه .
می خواهی نیاز عاطفیت رو تأمین کنی ؟
خودت رو دوست داشته باش .
این وابستگی ها و این در پی اینکه کسی با ما باشه ها و کسی ما رو بخواد و دوست داشته باشه ها . برای اینه که از خودمون دور افتادیم . خودمون رو نفهمیدیم و داشته هامونو درک نکردیم و از وجود خودمون لذت نمی بریم و خود رو دوست نداریم .
می دونی که این حرف امام علی (ع) که می فرماید هرکس خود را بشناسد خدای خود را شناخته یعنی چه ؟
یعنی کسی که هنوز نفهمیده کی هست ، حالش چطوره و ... خودش رو دوست داره یا نداره و ..... چطور میتونه خالق خودش رو که در ذره ذره وجودش جاری هست رو بشناسه و دوستش داشته باشه .
عزیز دلم ، خودتو پیدا کن ، و دریابش و دوستش داشته باش . اون پستم که اشاره داشتم که اون سبکتکین رو پیدا کردی و از خفگی نجاتش دادی و ... رو یه بار دیگه بخون . بعد می فهمی که گام بعدی اینه که خودتو دوست داشته باشی .
نیاز اصلی ما همینه ، خود را یافتن و با خود مانوس و دوست شدن و ... که به شکل نیاز به عواطف و محبت دیگران بروز می کنه ، چون نیاز اصلی رو نمی فهمیم و سرگردانیم ب محبتی جذب میشیم و ... می شود اینکه ما به محبت دیگران نیازمندیم . ما محبت دیگرن به ادمی لذت و حس قدردانی میده اما نیازمند آن نیستیم ، اگر اینو درک کردیم اونوقت با محبتهایی که می بینیم وابسته نمیشویم ، دلبسته می شویم .
هر کسی کو دور ماند از اصل خویش *** باز جوید روزگار وصل خویش
روزی وقتی بالهای صداقت از فراق همسرش و درد اینکه همسرش دیگه اونو دوست نداره در تاپیکش نالید . بهش گفتم اون تو رو دوست نداره ، خودت چی ؟ خودت خودتو دوست داری؟ و همین انقلابی در او نسبت به خودش ایجاد کرد که....... . از خودش بپرس چی شد .
حالا به تو میگم که سبکتکین عزیز دلم . خودت رو دوست داشته باش ، با خودت رفیق شو ، نوازشش کن و ..... بعدها خواهی دید که تو محتاج محبت دیگران نیستی ، بلکه لبریز از محبت برای دیگرانی ، و از محبت کردن لذت می بری و از محبت دیدن قدردان می شوی نه وابسته . اونوقته که تو میشی شمع و پروانه ها هستند که دور تو می چرخند .
خودت را دریاب . به قول دکتر محمد رضا سنگری " اگر هیچ چیز برای خواندن پیدا نکردی ،کتاب خودت را بخوان "
آری کتاب وجودت را بخوان .
مطمئنم موفق می شوی . تا اینجا که خوب اومدی ، بهتر و بهتر هم خواهد شد . و روزی میرسه که تولد دوباره تو رو در همدردی جشن بگیریم ( ان شاءالله ).
این لینک رو هم بخون :
برای رسیدن به همه چیز باید از همه چیز گذشت
.

علاقه مندی ها (Bookmarks)