به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 262

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    چهارشنبه 30 مرداد 92 [ 13:58]
    سطح
    28
    Level completed: 46%, Points required for next Level: 81
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranSocialTagger Second Class5000 Experience Points
    تشکرها
    7,577

تشکرشده 8,601 در 1,498 پست

Array

RE: واسه سبکتکین

سبکتکین، یه چیزی این وسط گمه! یه حلقه مفقوده ای وجود داره که من از حرفهات نمیتونم شفاف اونو در بیارم. و اونهم نوع رابطه ات با شوهرته!
    ببین! درسته که آویزون شدن و هی فرت و فرت زنگ زدن خیلی بده و کار رو خراب تر میکنه، اما منفعل بودن و فقط معطل کاری از طرف اون موندن هم خوب نیست. دیگر دوستان و من تا بحال از تماسهای همسر شما معانی غیر از آنچه شما برداشت میکنی دریافت کردیم. اما شما پاسخ مناسب به اون تماسها نمیدی! ظرافتهای اون تماسها را نمی بینی! با ظرافت به همسرت رفلکس نشون نمیدی عزیزم!

با کمال تاسف باید بگم اند بی مهارتی هستی و این همسرت رو هم خسته کرده! و بلاتکلیف! بارها بهت گفته بلاتکلیفم! بارها بهت گفته از این وضع خسته ام! بابا چرا نمیگیری؟ اون میخواد برگرده اونهم با احترام طوری که بعدا تخریب نشه. اگر هم غیر از این باشه ترجیح میده تا قیام قیامت بگه طلاق!

اگر این اتفاق برای من پیش آمده بود، اون تماسها را طوری مدیریت میکردم که کم کم حرف طلاق کمرنگ بشه و حرف خودمون دو تا توش مطرح بشه! یک شوخی ای، یک تعریفی یا حرفی صحبتی از جای دیگه ای، که غیر مستقیم خودمون دو تا و خاطراتمون رو براش تداعی کنه، شیرین کاری، شوخ و شنگی ، دلبری، و.... هزاران کار و تکنیک وجود داره که غیر مستقیم دعوتش کنی به بازگشت. اما!

اما شما یا هی التماس کردی به آمدن! یا عین یه تکه سنگ جواب تلفناش رو دادی! یا هی اشک و آه و مظلوم نمایی که خوب باشه ...

بابا جان! اینطور زن بی سیاستی رو من تا بحال به عمرم ندیدم! اون مرد به چی دلش خوش باشه بیاد؟

بارها شده وسط خون و خون کشی توی زندگی من و همسرم، و موقعی که رابطه خراب شده و نه من میخواستم خودمو کوچیک کنم ازش بخوام بیاد و نه اون روی اومدن رو داشته، با یه بل گرفتن من از حرفش پشت تلفن و قاه قاه خندیدن هردومون یا یک ظرافتی و یا لطایف الحیلی چیزی، با شوق هر چه تمامتر بهم گفته: دیووووووووونه! حالا اجازه میدی بیام خونه؟ دلم برای همین خنده هات تنگ شده بود!
    خلاصه: از استعدادها و امکاناتت بدرستی استفاده کن! ببو گلابی بازی ممنوع!

2. 11 کاربر از پست مفید بی دل تشکرکرده اند .

بی دل (سه شنبه 27 دی 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)