ببخشید شعره غلط تایپی داره
صد بار بدی کردی و دیدی ثمرش را
خوبی چه بدی داشت که یکبار نکردی
سلام.سلام خانم دختر مهر بون سو ا ل از شما
1ـ چه خواننده موسیقی دوست دارید
اگه توی گوشی من رو ببینید، آهنگای خواننده های زیادی توش هستن. بذارید نام ببرم: شجریان، اصفهانی، افتخاری(البته فقط قدیمی هاش) ، فرزاد فرزین، مازیار فلاحی، احسان خواجه امیری، محسن یگانه، مهدی مقدم، لهراسبی و ...
کلا روی اسم خواننده تعصب ندارم. هرآهنگی که به دلم بشینه، گوش میکنم. حتی شاید فقط یه تیکه از یه آهنگ طولانی به دلم نشسته باشه. اما بخاطر همون یه تیکه گوش میکنم.
2ـ چه رشته و رزشی دوست دارید
شنا، والیبال، بسکتبال هم بد نیس
3ـ زییاترین تصویر ذهنی یا خاطره تان چیست
اینکه دارم پرواز میکنم. حس سبکی و توی آسمون بودن خیلی زیباست برام.
4ـ یک جمله محمد ابراهیمی خانم شیدا حاتمی بگوید
این دو تا عزیز، خیلی فعال و دلسوزن. بابت تمام لحظات خوشی که برای ما درست کردن ازشون ممنونم.
5ـ بهترین هدیه ای که تا حالا گرفتی
کلا از هدیه گرفتن لذت میبرم. امابهترینشو فکر کنم هنوز نگرفتم :)
6ـ مهمترین نقطه قوت شما چیست
شاید همین حس دلسوزی و مهربونی ای که نسبت به همنوعم دارم. و همین باعث میشه با خیلی از انسانهایی که با من تفاوت های اساسی دارن؛ بتونم یه رابطه ی خوب و مفید داشته باشم.
7ـ کی رو بیشتر از همه تو زندگیت قبو ل داری؟
اگه قبول داشتن به این معنا باشه که چه کسی بوده که تا الان بیشتر به حرفاش گوش کردی و به اونا عمل کردی، جواب میشه مشاورم.
8ـ دوست داری نفر بعد صندلی داغ چه باشد
چه باشد یا که باشد؟ بذارید تا آخرش ببینم کی بیشتر اذیتم میکنه،:) دوس دارم اون بیاد که محبتاش رو جبران کنم:)
9ـ منطقی ترین فرد توی تالار رو معرفی کن
فرشته مهربان و آقای مدیر همدردی. فکر میکنم آقای کامران 2007 هم بعضی از پستاشون از همین دست بود.
10ـ بهترین کتابی که مطالعه کردید نام ببرید
سوال خیلی کلی هست. خب توی هر زمانی یه کتاب بهترین بوده واسه من. توی دوران نوجوانیم، کتابای علمی تخیلی ای که میخوندم خب واسم دوست داشتنی و خوب بوده. بعد ها کتابای علمی که چیزای آموزنده ای داشتن برام مفید بوده. اما این اواخر کتاب روی ماه خداوند را ببوس رو خوندم که خوب بود بنظرم.
11ـ اولین جمله ای که با خواندن این کلمات به ذهن تان می رسد
خدا.........تکیه گاه روزای سخت
جنگ...........حماقت انسانها
خوشبختی..........خیلی شیرینه
تحصیل...............اگه یه هدف پشتش باشه، همه سختی هاش آسون میشه برای آدم.
تالار..................خرج تالار زیاده. بیچاره برادرم.
صندلی داغ.................دور هم خوش میگذره.
فرشته....................همه ی مامانای دنیا فرشته اند.
موفقیت...................هیچ وقت متوجه نشدم این راههایی که برای رسیدن بهش فرموله کردن بدرد میخوره یا نه.
12ـایا تالار توانسته تغییر مثبتی در شما ایجاد کنه چه تغییری
بله. اولا یه سرگرمی مفید و سالم میتونه باشه که کلی چیزا هم یاد میگیریم.
دوما میگن "اگه همه مردم دنیا بیان و دردهاشون رو برزن توی یه میدون و به تو بگن یه درد بردار، بازم درد خودت رو بر میداری. با اینکه ازش جونت به لبت اومده. " منم وقتی میام اینجا و مشکلات بقیه رو میبینم، مشکلات خودم حقیر میشن توی ذهنم.
13ـ احساسا تنون رو چگونه مدیریت می کنید
دقیقا این کاریه که بلد نیستم.
14ـبهترین فیلمی که دیدی
فیلم "دستهای خالی" رو دوس داشتم. دو سه تا تله فیلم هم تلویزیون خودمون نشون داده، به دلم نشسته. یکیش "تنهایی" بود . یکیش" یک داستان کوتاه و چند داستان دیگر" بود. یکی دیگش هم فکر کنم" ژرفا" بود. از فیلمای خارجی هم "چه رویاهایی که میآیند" رو دوس داشتم. (اسم اصلیش رو یادم نیس ولی فکر کنم دقیقا ترجمش همین میشد)فیلمای زیادی الان توی ذهنم هست که متاسفانه اسمشون یادم نیست.
15ـ زییاترین شکل دوست داشتن و ابرا ز محبت چی می تونه باشه
خب بستگی داره چه رابطه ای باشه. ضمنا شاید نشه اینجا توضیح داد...
16ـبهترین رو ز زندگی ات کی بوده
سوالای سخت نپرسید دیگه. توی سوال 7 آقا حامد توضیح دادم یه خورده.
الان یه چیزی یادم اومد. روزی که برادر بزرگم عقد کرد، روز خیلی خوبی بود. ما به یه سری مشکل برخورده بودیم. حدود 6، 7 ماه درگیر بودیم. ولی اونروز همه چی به خوبی تموم شد. باور کردنش سخت بود بعد از اون همه اعصاب خوردی.
17ـیک جمله اموزنده مفید
از خودم بگم؟ اینکه.... همه رو دوس داشته باشید اما به هیچ کس وابسته نشید
18ـیک ضرب المثل بگوید
خشت اول چون نهد معمار کج
تا ثریا میرود دیوار کج
ممنونم. شما هم همینطورامیدوارم همیشه موفق باشید
سلام ممنونم خوبم.سلام دخترمهربون
حالت خوبه؟
دقیقا به تنها چیزی که آدم موقع پرسیدن سوال فکر نمیکنه، اینه که یه روزی از خودش بپرسن:)چندتاسوال جالب ودرعین حال خیلی سخت ازدوستان پرسیدی که دوست داشتم توذهنم نگه دارم وازخودت بپرسم،تا ببینم خودت نظرت چیه؟
- اگه خداهمین الان جلوت باشه وبتونی یه سوال ازش بپرسی چی می پرسی؟
ازش میپرسم برای من، با این پیشینه، هنوز راهی هست واسه بازگشت به آغوشت؟ و ازش میخوام اون راه رو بهم نشون بده.
- وازهمین خدایی که روبروته وهمین الان اجابتت می کنه یه درخواست کن.
اگه میتونستم 2 تا داشته باشم اینا بود:
همه اونایی که خواسته و ناخواسته به من ظلم کردن رو ببخشه.
و دومی اینکه ظرف اراده و صبرم رو (که چیزی ازشون نمونده)، پر کنه. با این دو تا دیگه مشکلاتم برام قابل تحمل میشن.
اما حالا که یه درخواست هست، دومی رو انتخاب میکنم. چون اگه من توی دلم از اونا راضی باشم، خدا هم میبخششون.
- خداکجای زندگیته؟
توی زندگیم، مشکلات دارم، کارهای اشتباه دارم، دلتنگی و غصه دارم، شادی و خوشحالی دارم و ...
وقتایی که زیر بار مشکلات طاقتم داره تموم میشه. وقتایی که از انجام یه کار اشتباه به غلط کردن افتادم. وقتایی که از دیدن یه نعمت که آرزوی دیروزم بوده خوشحال میشم، وقتایی که میبینم خودش یکی رو فرستاده تا منو از تنهایی دربیاره (و اینو واقعا حس میکنم که خودش فرستاده) وقتایی که از شادی دیگه دلم سر جاش بند نمیشه و... اینجور وقتا خدا توی نزدیکترین حالت ممکنه. خدا کنار منه.پا به پای من.
اما بعضی وقتا نمیدونم چی میشه که مثلا بعد یه مدتی میبینم حواسم نبوده و چقدر از خدا دور شدم. اما حتی همون موقع ها هم خدا پیش من بوده. ولی من حواسم به چیزای دیگه بوده و خودم رو از نگاه مهربونش محروم کردم.
خدا همیشه توی زندگی من جاریه. همیشه.
خیلی داغ شد دیگه. اینهمه فرهنگ زحمت کشید صندلی به اون خوبی و راحتی آورد. منه خوشخیالم نشستم. خبر نداشتم بقیه میان زیرش گاز پیکنیکی روشن میکنن که

علاقه مندی ها (Bookmarks)