سلام سارابانو جان...منم يه چند تا سوال ازت داشتم...
** سلام..بفرمایید سرافراز عزیزم.
.
1- چرا دوباره آبي شدي؟ شارژ انجمن آزاد تموم شد؟ مگه چند وقته شارژش كرده بودي؟
** آره از قهوه ای بودن اخراج شدم!!! الانم کلی دپرسم
..دوباره بی بی از جلو چشمم دور شد معلوم نیست اون دور دورا چکار می کنه که معتاد شده!!
! 1 ماهه شارژ کرده بودم...
2- غير از شوهر كنوني چند تا خواستگار داشتي؟ اوليش كي بود؟
** عزیزم گفتنش ریا میشه ..ولی خیلی بودن...از سال اولی که وارد دانشگاه شدم بودن ولی فقط عشق حقیقیم همسرم بود و هست...اولیش یکی از همکلاس هام بود که من اصلا ازش خوشم نمیومد..همون سال اول..علت اینکه از منم خوشش اومد فکر کنم این بود که همه دخترها کلاس دورش می پلکیدن جز من!! تقریبا می تونم بگم ازش متنفر بودم.
و اصلا پاسخ سلامشو نمی دادم هیچ... گاهی بی احترامی هم می کردم چون ازش نفرت داشتم...موج منفی میداد...سال 3 بودیم که توسط یکی دیگه از پسرا ازم خواستگاری کرد ..منم درجا یک دعوا حسابی باهاش کردم که چطور جرات کرده و ..ایشان هم ترم بعدی مهمان کردن دانشگاه تهران و من دیگه خبری ازش خدا رو شکر نداشتم..
3- يادمه يبار گفتي سطح خانوادگيتون بالاست. چند تا از اون خواستگارا فقط به خاطر سطح خانوادگيتون اومدن خواستگاريت؟
** سرافراز جان سطح فرهنگی خانواده بالاست ..از نظر تحصیلی بیشتر منظورم بوده ...و همین طور پدرم که شخصیت فرهنگی بالایی داشت....ولی خب خانواده خوب بسیار تاثیر داره در نظر خانواده خواستگار ...بیشتر اونهایی که منظور شماست از نظر مالی سطح بالایی دارند و طرف مثلا به خاطر پولش میاد طرفش..ما وضعمون خدا رو شکر خوبه ولی نه جز اون مرفهین بی درد..اصلا و ابدا....
4- به فال قهوه اعتقاد داري؟ تا حالا گرفتي؟
**نه اصلا اعتقاد به فال ندارم و نگرفتم هیچ وقت..جز فال حافظ و قرآن ..اونم خودم هیچ وقت نگرفتم ...
5- چرا انقدر سربه سر BABY بنده خدا ميذاري؟
** سرافراز جان اینجا عصبانی شدم از دستت ها!!
! بی بی [size=large]بنده خدا ....بابا نگاه نکن الان تو ترکه ..بذار از ترک برگرده ببین چها که نمی کنه..شما تا پست های قدیمی نخونی باورت نمیشه چه آتیش زیر خاکستریه این بی بی خان جان!!!
6- فكر مي كني دنيا سال 2012 تموم شه؟ مگه خدا نگفته " و ما الساعه"؟ پس اينا چي ميگن؟
** خب اینها طالع بینی نستراداموس هستش دیگه..درست گفتم..نمی دونم والا..من قبول ندارم....من که دنیا هم تموم بشه حالا حالا ها آرزو دارم..اون دنیا هم دست از سر همسر گرام بر نخواهم داشت!!!
7- چه شكلي هستي؟
**
8- همه انتظار داريم خوزستاني ها سبزه باشن ولي اكثرا سفيدن چرا؟
** خب شما نتظاراتتون غلطه..اهالی جنوب و بندر تیره هستند و خوزستانی ها بیشتر اتفاقا سفید هستند..به خصوص اهالی شهرستان دزفول که اکثرا سفید و بور هستند...چون آفتاب خوزستان مستقیم نیست و افتابش به هیچ وجه نمی سوزونه بر خلاف شهرهای کویری و جنوب....
یاد خاطره ای افتادم همسر منم چون مال یک استان دیگه است که خیلی هم از ما دوره وقتی اومده اینجا دیده همه سفیدن کلی تعجب کرده ...دیده همه سفید و همه بسیار ازاد و راحتن و شوکه شده بوده...یادمه مادر شوهرم دفعه اول که منو دید تعجب کرده بود می گفت من گفتم حالا سبزه سبزه هستی..تو چقدر سفیدی؟؟
خلاصه خیلی خنده دار بود....
9- تا حالا شده يه روزي الكي حالت بد باشه؟ مجرد بودي اينجوري نمي شدي؟ اگه آره چيكار مي كردي؟
** تا دلت بخواد پیش میومد سرافراز جون....کلا من اون زمان ها بیشتر از الان دپرس می شدم..عشق خیلی به زندگی من رنگ و بوی تازه ای داده و خدا رو شکر می کنم..ولی اون موقع ها چرا گاهی از تنهایی دلم می گرفت و می نشستم آهنگ ستار گوش می دادم و توی دفتر خاطراتم می نوشتم...بهترین تفریحم همیشه نوشتن خاطراتم بوده و هست...
10- براي داشتن همه چيز بايد از همه چيز گذشت يعني چي؟ اين منافاتي با قانون راز نداره؟
ای ول ...آفرین....اینو می گن انداختن پرسشگر سابق در دام....خوشم اومد....سرافراز جان اجازه می خوام این موضوع رو کامل در مبحث دیگه ای باز کنم چون نیاز به تفسیر داره و وقت گیره....ولی بهت قول میدم جواب این سوالتو از دید خودم به تفصیل بدم....قبوله؟

[/size]
علاقه مندی ها (Bookmarks)