نقل قول نوشته اصلی توسط rosha2

من 8 سال از بهترین روزهای زندگیمو به پاش ریختم که با دنیایی پول بدست نمیاد...8 سال تموم چشمم رو بستم و نیازهامو نادیده گرفتم که به شوهرم سخت نگذره....شاید یکی از خوشبخترین انسانها شوهر من باشه که واقعا اون طور زندگی کرد که میخواست....تو هر زمینه ای که میرفت من پشتش بودم و پا به پاش میرفتم...
سلام خانمي

اين كارهايي كه ميگي وظيفه ي توئه. چرا فكر كردي چقدر در حقش لطف كردي و حالا بايد براي اينكارا كه همه ي زناي ديگه هم انجام ميدن منت بذاري؟
خانمي اگر زني پا به پاي همسرش نباشه كه ديگه اسمش همسر نيست اگر پشتش نباشي كه ديگه پس چه نيازي به زن داشته؟
كمال تو اين نيست! تو بزرگتر و برتر از ايني كه در پس محبتي كه ريشه در وجود پاك و الهيت داره به انتظار تلافي باشي و حتي با وجود اينكه شوهرت تلافي كرده باز هم محبتهاي خودت رو بالاتر و برتر ببيني.
شما موقعيت اجتماعي خوبي دارين شغل تحصيلات پول و ... خيلي عاليه. بهتر نيست به موازات اين موقعيت بالاي اجتماعي گذشت و بزرگواريتون هم همين طور بي نظير و بالا باشه؟ بهتر نيست اگر بي چشمداشت و تنها از سر عشق محبت كنيم؟ و يا به خاطر خدا؟

به قول فرشته ي مهربان اگر بدون هيچ انتظاري از ديگران محبت كنيم اگر آنها تلافي كردند چون انتظار نداشتيم بسيار خوشنود خواهيم شد. واگر تلافي نكردند هيچ اتفاق ناگواري نمي افتد چون از اول هم انتظاري نداشتيم. اما اگر انتظار داشته باشيم اگر برآورده شد هيچ اتفاقي نميافته و تنها انتظارمون برآورده ميشه و اگر برآورده نشد ضزبه ميخوريم.

شما اگر كلا انسان شادي هستين چرا انتظار دارين همسرتون شادي و خوشي رو به شما عرضه كنه چرا شما اول اين كارو نميكنيد؟ فكر ميكنيد همسرتون پس ميزنه؟ نه من فكر نميكنم.
راستي جدايي نادر از سيمينو ديدين؟ مرده تو فيلم به همسرش گفت من و تو مشكلاتي داريم اما تو هيچ وقت حلشون نكردي فقط ازشون فرار كردي تو ترسويي! حالا هم داري طلاق ميگيري چون باز هم داري فرار ميكني از مشكلات . با نظرش موافقي به نظرت طلاق حل كردن مشكله يا فرار از مشكلات؟!