SCI مرسي از اينكه به من كمك مي‌كني
شوهر من با استادش در ارتباطه البته جزوه‌هايي كه بهش مي ده بخونه رو ديدم راجع به خودشناسيه و بد نيست و اكثر اس‌ام‌اس‌هاشون اشعار مولانا ست. ولي خود اين استاد زندگي خيلي موفقي نداشته از همسر اولش دو تا بجه داره همسن همسر من و اون‌ها رو المان گذاشته و الان با يكي از شاگرداش ازدواج كرده كه از لحاظ سني جاي دخترشه از لحاظ مالي هم موفق نيست و اكثرا شاگرد مغازه مي شه و حالا جالب اين‌جاست كه شوهر من مسائل سرماية گذاريشو مالي و كاريش هم با ايشون مشورت مي‌كنه!!! شديدا روي شوهرم نفوذ داره حتي يكبار به شوهرم گفته بود كه تو منيت كردي و توي بعضي مسائل اشتباه كردي كه شوهرم گريه كرد و كلي ناراحت بود. همچين آدم غدي كه تا به اون روز و بعد از اون هم من گريشو نديدم.
شوهرم با اون خانوم ارتباطي نداره. ايشون از لحاظ جنسي اشتياقي به جنس مخالف نداره بلكه بيش‌تر درگير احساساتش شده بود. كلا وابستگي جنسي هم به من نداره و يكي از عللي كه اينقدر طولاني قهر مي‌كنه همين سردي جنسيشه. الان ده روزه كه با هم قهريم و من هر كاري كردم آشتي نكرد. من هم الان از اين لجاحتش عصباني هستم الان من هم باهاش قهرم و بهش سلام هم نمي‌كنم. ولي 2روز عصبانيم ولي بيش‌تر نمي‌تونم قهر باشم. نياز به هم‌صحبت و محبتش دارم و از قهر و اين بچه‌بازي‌ها هم سر در نميارم.
اشكال عمده‌اي كه من دارم اينه كه توي دعوا خيلي عصباني مي شم و داد مي‌زنم و چيزي مي‌شكونم و اين باعث مي شه بعد از دعوا احساس گناه كنم. داداشم خيلي منطقي و آرومه. براي اولين باره كه داره مياد باهاش حرف بزنه. مي‌خواد ببينه مشكلش چيه؟ چي‌ از زندگيبش مي خواد و اگه از من ناراضيه و مشكلي داره بياد با هم حرف بزنيم و بريم مشاور نه اينكه قهر كنه. اگه هم كه راضيه كه اين بازيا چيه؟ بچه‌دار بشيم و دست از اين لجاحت‌هاش برداره. شوهرم مشاورو چند جلسه مياد و بعد كه مشاور بهش مي گه تو اشتباه كردي و ... ديگه ادامه نمي‌ده و ميگه جوري با مشاور حرف زدي كه منو ترغيب كنه هر جور دوست داري بزارم زندگي و رفتار كني!!! كلا تمام مسائل ريز زندگيمون رو به استادش مي‌گه و با اون مشورت مي‌كنه !!