به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 112

Threaded View

کارشناس افتخاری

آخرین بازدید
    [ ]
    سطح
    79
    Level completed: 99%, Points required for next Level: 5
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    SocialVeteran10000 Experience Points
    تشکرها
    4,934

تشکرشده 5,973 در 1,154 پست

Array

RE: با يه همسر بى تفاوت چه كنم

نقل قول نوشته اصلی توسط parisa26
    ممنون از توجهتون
    خب زمانی که همسرم به خواستگاری اومدن من سعی میکردم خیلی ازدواج امن و منطقی داشته باشم شاید خندتون بگیره ولی همسر من نزدیک 400 سوال از من پرسید و من راجع به همه چیز فقط حقیقت گفتم و همسرم هم اون زمان خیلی خودش ادم انعطاف پذیری نشان میداد منم تصور می کردم ادمی با این خصوصیات خیلی فکر زندگیه ولی حساب این نکردم که شاید این ادم مثل یه رباط باشه و فقط عاشق کار و درس یعنی من ادمی ام که میگم درس به جاش عشق جاش کار جاش ولی همسر من میگه اول درس پیشرفت کار بهترین بودن خاص بودن اگه وقتی موند واسه زندگی اونم منرن یعنی کادو دادن یعنی چی خوب هرچی می خوای بخر تولد چیه ... مهمونی یعنی چی دو نفری بیرون رفتن که چی بشه؟ترافیک یعنی چی؟تو وایسی واسه من غذا بپزی یعنی چی؟اصلا" خوشم نمیاد تو به خاطر ن کاری انجام بدی فقط برو پیشرفت کن ....؟
    و من همه این یعنی چی ها برام مفهوم داره .اعتماد به نفسم از دست دادم نمی تونم موفق بشم میرم مصاحبه کاری نمی تونم حرف بزنم و همه این حالات به برکت همسر ایده الم هست.میگه دوست دارم عاشقتم خیلیم بیشتر از من میگه ولی میدونم به راحتی قیدم میزنه .تو حسرت یه شام دسته جمعی به غیر از دوستاش با خانواده موندم دیگه حالم از شام تو رستوران که تنها تفریحمون بهم می خوره .تو حسرت یه خرید دو نفری بدون دعوا سر ترافیک موندم.تو حسرت یه تولد که غیر خانوادم شوهرم سوپرایزم کنه موندم.تو حسرت مثل بقیه ادمیزاد زندگی کردن مهمونی رفتن حرف غیر از کار زدن موندم خیلی خستم کمک میخوام
    خواهر خوبم پريساي عزيز!
    اگر دقت كنيد مي بينيد بعضي خصوصيات همسر شما رو خيلي ها خواستارند... به نظر من اسم اينها بي تفاوتي نيست! شما تفاوتهايي زيادي با هم داريد كه طبيعي است.. تفكر همسر شما تفكر يك انسان خودشيفته نيست... تفكر يك مرد قابل اعتماده كه مي شه به عنوان پشتوانه به او تكيه كرد! نمي خوام از ايشون دفاع كنم...
    اعتماد به نفس داشته باشيد و سعي كنيد آنچه كه در ايشون نمي پسنديد رو با سياست و مهارتهاي رفتاري خودتون تغيير بديد.. مثلا من شخصا از ترافيك و رانندگي در شلوغي خيلي ناراحت مي شم.. همسرم اين رو مي دونه و در اين مواقع مي گه بهتر نيست زود تر بريم كه به ترافيك برخورد نكنيم!؟ خب اين يه رفتار تكنيكي هست... مي گم نه شلوغ نيست! مي گه ترافيك من رو اذيت مي كنه!!! اما واقعا بر عكسه!
    فكر مي كنم در برابر حرفهاي ايشون موضع گيري خوبي نمي كنيد... پس بيايد با هم امتحان كنيم... بيايد اينبار شما در رابطه با موضوع مورد علاقه ايشون صحبت كنيد! اگر حرفي شد شما شنونده خوبي باشيد... به علاقه مندي هاي يك مرد احترام گذاشتن معادل با گرفتن قلب و روح اون مرد هست... اين كار رو بكنيد! سخت نيست!
    اعتماد به نفس خودتون رو تقويت كنيد و به خودتون و خانه يه سر و ساموني بديد.. از شوهرتون تو جمع تعريف كنيد و بگذاريد احساس خوبي داشته باشه... در اين شرايط كنترل خلبان دست شماست!
    خواهر مهربونم! از همين امروز برنامه ريزي كنيد و شروع كنيد! افكار منفي رو از خودتون دور كنيد... يك سري پرونده هاي قديمي رو فعلا مختومه اعلام كنيد و بگذاريد تو بايگاني... فقط به همين لحظه فكر كنيد! اعتماد به نفس خودتون را دوباره سازي كنيد... شما يك انتخاب 400 سوالي هستيد! يعني همسر يك فرد دقيق شديد!!! و اين به معناي اونه كه ايشون با تمام دقت شما رو انتخاب كرده!! مهارتهاي دستيابي به آرامش رو ياد بگيريد و سعي كنيد هر چه زودتر آرامش خود رو بدست بياريد... كنترل اوضاع رو بدست بگيريد و روابط رو دوباره بسازيد...

راستي Dale Carnegie مي گه :
    The royal road to a man's heart is to talk to him about the things he
    treasures most
    آسان تر ين راه به قلب هر كس صحبت كردن در مورد چيزا ييه كه او بيشتر دوست داره...

2. 2 کاربر از پست مفید sci تشکرکرده اند .

sci (دوشنبه 04 مهر 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)