سلام دوستان
یه چیز جالب پیدا کردم
امروز هم طبق روزهای گذشته نامزدم پشت تلفن داشت با من دعوا میکرد و خیلی هم عصبانی بود من هم دیگه از جر و بحث خسته شده بودم فقط گوش میکردم و خیلی آروم با لحن ملایم جواب میدادم متوجه شدم که خانمم هم آروم تر شد و دیگه داد نمیزد و آروم تر با من دعوا میکرد یکم گذشت دیدم که آروم تر شده من هم خیلی تعجب کردم اما چیزی به روی خودم نیاوردم من هم بحث رو عوض کردم دیدم آخر صحبتمون اون هم آروم تر شد و یادش رفت که داشت دعوا میکرد البته خیلی برام سخت بود ولی به نظر خودم من هم بایدتو رفتارم باز نگری کنم من اول باید خودم رو تغییر بدم بعد زندگیم خودش تغییر میکنه نظر شما چیه ؟
این میتونه نشونه خوبی باشه
من کاملا آمادگی تغییر رو دارم دوست دارم رابطمون خوب بشه
دلم نمی خواد که همه چیز خراب بشه
میترسم که دوباره تنها بشم من تا قبل از آشنایی با خانمم تنها بودم و با یه دختر هم دوست نبودم میترسم که دوباره تنها بشم
خانمم دوست داره جدا بشه اما می خواهد که از طرف من باشه تا خانوادش براش سخت گیری نکنندمثلا انقدر حال من رو میگیره و توهین میکنه از من دوری میکنه و من رو تحویل نمیگیره حتی به روی من نمی خنده حتی اون هفته داشت من رو تحریک میکرد که بزنم تو گوشش اما دست بلند کردن روی یه خانم اصلا تو شخصیت من نیست و من هم دوست ندارم جدا شم می خواهم که همه چیز درست بشه
بعضی وقتها به کار های خودم خندم میگیره
ولی فکر کنم بلاخره نرم بشه ببینه من به این راحتی ها دل نمیکنم ازش اون هم از این کار ها منصرف بشه
نظرات سازنده شما دوستان خوب راهنمای ماست

علاقه مندی ها (Bookmarks)