(1/6/1386)
آیا صحیح هست که شخصی را تا مدتی نگه داشت تا فرصت های دیگری رو هم سنجید، بعد به خانواده ها گفت؟
مراجع عزيز، لطفا مقالات ما را در بخش ازدواج مطالعه نمائيد مخصوصا مقاله « اگر چنين هستيد صبر کنيد ازدواج نکنيد» ومقاله « تفاوت عشق و هوس».
با توجه به بندهاي اين مقالات دختر يا پسر را نمي توان در آب پياز یا به قولی در آب نمک خوابانيد و بدون ايجاد تعهدي رسمي زمان طولاني را سپري کرد. و بعد با شرايط بهتر نسبت به آنها دلسرد شويم. و چون خانواده ها هم با خبر نيستند، احساسات به بازي گرفته آنها را رها کنيم.
اين کافي نيست که طرف مقابل شما تیپ مورد پسندتان را داشته باشد ، متين باشد و ...
بايد اين مسائل را در خودتان نيز ارزيابي کنيد.
چنانچه انتظار داری که آن شخص مورد نظر ، مثلا وجودش با کسي دوست نباشد، و ارتباطي نداشته باشد ؛ آنگاه در مورد شما هم مسائل ديگري صدق خواهد کرد ، یعنی نباید انتظار داشت که تنها طرف مقابلمان کاملا بی عیب و نقص باشد و وجود ما دارای عیب و نقص .
به هر حال اگر قصد داشته باشيد زير آبي برويد ، ناآرامي هاي احتمالي چنين ارتباطاتي دامان هر دو شما را خواهد گرفت.
من توصيه مي کنم به جاي اين پس و پنهان کاريها نسبت به اين شخص احساس مسئوليت کنيد و با خانواده خود مشورت کنيد و حداقل استارت ارتباطتان را به صورت رسمي بزنيد.
اي کاشي مي دانستي چنين ارتباطهايي چه مشکلات عاطفي ، رواني، اجتماعي و ... را بعد از يک مدت به بار مي آورد،
خواه افه روشنفکري بگذارند و قبل از ازدواج غير مسئولانه با هم ارتباط بر قرار کنند، يا کلاه شرعی گذاشته و حرف صيغه موقت را بدون در جریان گذاشتن خانواده ها ، به ميان بيايد. در نهايت مشکلاتش دامانگيرشان مي شود.
اگر کسي مي خواهد چنين ارتباطهايي بدون رسميت برقرار کند و زمان به آن بخورد و خانواده ها را در جريان قرار ندهند و ...، پس ناگزيرند تبعات تلخ آن را در کام خود بپذيرند.
ببخشيد، شما براي پيمودن يک راهي که مد نظر خودتون بود، از من مشاوره خواسته بوديد، ولي من به عنوان مشاور مسئولم که به شما بگويم که کلا اين راه اشتباه است. و اگر مي خواهي بايد بي راهنما و با تکيه بر احساس خود بپيمائي، اما اگر مي خواهي مسير صحيح را انتخاب کنيد ، مي توانيد دو مقاله فوق الذکر را مطالعه کنيد و در صورت نياز به مشاور مراجعه کنید.

علاقه مندی ها (Bookmarks)