سلام دوست خوبم. آدما از سنگ نيستند كه به هيچ طريقي راضي نشن. اگر نسيب و قسمت هم باشيد هيشكي نميتونه مانعتون بشه. بهتره جداگانه و منطقي ، تو شرايط مناسب با پدر و مادرتون صحبت كنيد و حرف دلتون رو بگين و دليل علاقتون به اون خانوم رو هم ارائه بدين و توجيهشون كنيد كه با هم خوشبخت ميشيد. اصرار كنيد قبول ميكنند.
من راهكار رو ارائه كردم اما كلا با اين كه ازدواجي صورت بگيره كه پدر و مادر هر كدوم از طرفين نا راضي باشن، مخالفم. رضايت پدر و مادر خيلي مهمه. نبايد ساده ازش گذشت. اين عدم رضايت بعد ها خودشو نشون ميده.
سلام دوست خوبم. آدما از سنگ نيستند كه به هيچ طريقي راضي نشن. اگر نصيب و قسمت هم باشيد هيشكي نميتونه مانعتون بشه. بهتره جداگانه و منطقي ، تو شرايط مناسب با پدر و مادرتون صحبت كنيد و حرف دلتون رو بگين و دليل علاقتون به اون خانوم رو هم ارائه بدين و توجيهشون كنيد كه با هم خوشبخت ميشيد. اصرار كنيد قبول ميكنند.
من راهكار رو ارائه كردم اما كلا با اين كه ازدواجي صورت بگيره كه پدر و مادر هر كدوم از طرفين نا راضي باشن، مخالفم. رضايت پدر و مادر خيلي مهمه. نبايد ساده ازش گذشت. اين عدم رضايت بعد ها خودشو نشون ميده.

علاقه مندی ها (Bookmarks)