سلام دوباره:)
منم قبل از یاسا جواب بدم؟
:D
من خودم زیاد اهل سیاست نیستم و وقتی میبینم که توی فامیل یه وقتایی یه حرفایی پیش میاد و بعدش بحث و مسائل بعدی (احتمالاً دو نفر از هم دلخور میشن و ...) خیلی ناراحت میشم.
و دوست ندارم طرفم سیاسی باشه. اینه که اصولاً سعی میکنم کسیکه سیاسیه، به همسری انتخاب نکنم.
و چه خوبه کسیکه سیاسیه، یه دختری پیدا کنه که ایشون هم به این مباحث علاقه داره. (و البته از همون جناح باشه.)
اما سوالی که مسلمان عزیز پرسیده، اینه که فرض کنیم ازدواج کردم و بعدش دیدم همسرم اینجوریه.
اولش یه خورده سعی میکنم متوجهش کنم که من از این موضوع ناراحت هستم. بعد به اثرات بدی که این جور بحثا توی زندگیمون گذاشته توجهش رو جلب میکنم. در آخر اگه دیدم هیچ تاثیری توی رفتارش نداره، فقط وقتایی که داره توی جمع بحث سیاسی میکنه ، خودم رو از اون جمع دور میکنم تا بیشتر از این اعصاب خودم بهم نریزه. و (حالا که کوتاه نمیاد،) یه جوری با خودم کنار میام که این یه زمینه ای هست که من علاقه ندارم اما ایشون علاقه داره. و هیچ دلیلی نداره با ایراد گرفتن های هر روزه، زندگی رو به هر دومون تلخ کنم.
یاسا چرا ناراحت شدی؟ سوال بپرس بازم. اینجا همه خوشحال هستیم.:) کسی هم با کسی دعوا نداره. :)
از دیدن سوالای شما هم بسیار خرسندیم![]()

علاقه مندی ها (Bookmarks)