این مطلب خوبی بود،ولی وظیفه پدر و مادر،اجازه دادن واسه تک تکه کار های ممکن که نیست،هست؟؟!نوشته اصلی توسط love-happens
این طرز فکره منه،نمیدونم درسته یا غلط،راهنماییم کنید
من فکر میکنم،پدر و مادر وظیفه دارن تا یه سنی فرزند رو تربیت کنند،از اون به بعد،فقط یه سری راهنمایی های کلی،هر فرد عاقلی باید توانایی تصمیم گرفتن داشته باشه،به نظر شما چه زمانی یه پسر یا دختر میتونن مستقل باشند و مستقل بر مبنای اموزه های خانواده تصمیم بگیرند؟
علاوه بر دلایل متعددی که دوستان گفتند، لطفا با توجه به حرفهای خودتان بفرمایید اگر بعد از ارتباط جنسی شما به هر دلیلی ( انشالله که صد سال زنده باشید ) فوت شدید، تکلیف این دختر که بدون هر گونه مدرک شرعی و قانونی با شما سکس داشته چی می شه؟ شمایی که حاضر نیستی با زنی ازدواج کنی که شرعا و فانونا ازدواج کرده، به فردای دختری که بعد از تو ...
این واسه من خیلی ملاکه مهمیه،من حتی حاضر نیستم با کسی که رسما و شرعا ازدواج کرده و حالا طلاق گرقته ازدواج کنمفرض بگیریم یک دختری رو می شناسی که می دونی اون 2-3 سال با یک پسری رابطه داشته و سکس هم داشتند.
حالا هم به هر دلیلی از هم جدا شدند.
طبق صحبت هایی که کردی، حتی اگه به نظرت هرزه نباشه، ولی شما دیگه این دختر رو نجیب نمی دونی.
در ضمن وظیفه پدر مادر اگر چه صدور اجازه برای تک تک امور جزیی نیست، برای سکس و رابطه جنسی قبل از ازدواج از واجبات و از مهم هم مهم تر است. چطور برای به قول خودتان یکساعت با شما بیرون بودن اجازه لازم است، اما برای امر مهمی که به آبرو، احساس، زندگی و آینده و همه چیز این دختر مربوط می شود خودش صاحب اختیار است؟
مطمئنا اگر در هیچ امری هم اجازه والدین لازم نباشد و بر اساس تربیت قبلی باید عمل کند، در این مورد اجازه لازم است. ضمن اینکه اگر تربیت درست باشد، بعید می دونم دختر قبول کند.
به هر حال اگر دوستش داری، این کار را نکن.حتی اگر خودش از روی علاقه یا سادگی قبول کرد.

حتی اگر خودش از روی علاقه یا سادگی قبول کرد.

علاقه مندی ها (Bookmarks)