سلام به همه دوستان

من و خانومم از دو شهر با رسوم متفاوت هستیم. ولی موقع عقد روی یک سری مسائل توافق کردیم.
تا یک ماه دیگه مراسم عروسیمون هست و انشااله میریم خونه خودمون.
زمان مراسم رو هم از قبل از بهمن پارسال مشخص کرده بودیم.
حال تو این ماههای اخر خونواده خانومم یکسری کارایی رو شروع کردن و هزینه خیلی زیادی رو روی اونا صرف کردن (مثل خرید زمین, شروع ساخت و ساز یه زمین دیگه, خرید وسایلی که برای خریدشون عجله وبرنامه قبلی نداشتن و درآخر هم خرید فیش آزاد حج عمره در حالی که مادر خانومم 5 بار دیگه هم حج رفته چون پدر خانومم مدیر کاروانه وفردا هم دارن میرن حج و تا 12 روز دیگه نمیان وخانومم رو با کاراش تنها میزارن, ..... ) به طوری که خانومم دچار استرس شده و خیلی جوش میزنه چون خونوادش اونچیزایی رو که تا حالا می خواستن تهیه کنن رو هی دارن کمتر هزینه می کنن حتی یکسری چیزا رو هم دارن به گردن من و خونوادم میندازن.
من اگر میدونستم واقعا براشون مشکله هیچ وقت ناراحت نمیشدم و حتی بهش فکر هم نمی کردم ولی چون میدونم که میتونستن کاراشون رو عقب بندازن و هزینه های اضافی نکنن و به عروسی تک دخترشون بیشتر اهمیت بدن حسابی دارم حرص می خورم.

حالا جالب اینجاست که خودشون هیچ چیزو مطرح نمیکنن و من و خانومم همش باید در مورد این مسائل صحبت کنیمو اوقاتمون تلخ می شه.
نمیدونم چه جوری این مسئله رو مدیریت کنم که نه سیخ بسوزه نه کباب.