اقای ایدین
سما شرایط ایده ال رو نگاه نکن به شرایطی دقت کن که یه دختر پشتوانه مالی و احساسی بعد از طلاق نداره یعنی نه خانواده حمایتش می کنه نه جامعه حالا بنظرت تو این شرایط یه زن علاوه بر اسیب هایی که بعد از طلاق متحملش میشه باید تحت فشار شدید مالی هم باشه؟؟؟؟؟ من نمیگم مهرهای نجومی من میگم منطقی یعنی بعد طلاق بتونه یه حداقل هایی رو تو زندگی داشته باشه
شما میگید این حقوق بنحوه دیگه بگیره خود من هم حق طلاق دارم هم نصف اموال و... ولی اگه یروز بزنیم تو تیپ تار هم اگه خیلی منصف باشه میاد اموالش نصف میکنه وگرنه اموال میزن به نام دیگری .(وسط دعوا حلوا خیرات نمیکنن که) . یا مثلا" با داشتن حق طلاق شما فقط درگیر یکسری رفت امدها نمیشی وگرنه چه سود دیگه ای داره
من تصور میکنم شما شرایط داری نسبت به زمانی میسنجی که هردوطرف این دعوا ادم های منصف و منطقی باشن با داشتن حمایت های لازم ولی کافیه ازین دیدگاه ببینی که مرد باشه یه ادم غیرمنطقی و منصف و زن هم باشه یه ادم غیرمستقل با پشتوانه های ناکافی البته رد نمیکنم که ما خانوم ها باید مهارت ها و استقلالمون افزایش بدیم ولی تو وضع فعلی بهرحال مهر جلوی یه میزانی از صدمات میگیره

علاقه مندی ها (Bookmarks)