نقل قول نوشته اصلی توسط Reza_SS
خارپشت جان ... با توجه به اون سوالا که پرسیدی و جوابی که دادم نظری رو ندادید .. ؟؟!!!

بله متوجه شدم

میشه مثال بزنید که مثلا در مسائل اعتقادی و فکری چه جایگاهی داشته باشه ؟ یعنی چی ؟؟!!!!

منظورم داشتن چارجوب و مبانی فکریه
اینکه برای خودش اصولی داشته باشه و بر مبنای اون زندگی بکنه
در برهه های مختلف زندگی وضعیت معیشتی تربیت بچه ها ارتباط با همسر و خونواده و . . .
منظورم اینه که دین و متعلقات اون چقدر توی زندگیش نقش داره
خیلی پیچیده نیست
رجوع کنین به خونواده خودتون ببینین رنگ و بوی دین چقدر امیخته با زندگی شماست
شما چجور خونواده ای رو میخواین ؟؟

تقریبا بگم واسه آیندش برنامه خاصی نداره و کلا هم شخصیتی داره که تصمیم گیرنده نیست و همیشه من در مورد یه حرف مهم تصمیم میگیرم و اون نظرشو میگه و همیشه من تصمیم گیرنده ی نهایی بودم و فردی هست که اگرکاری چیزی ازش بخوای انجام بدم و حرف گوش کنه و ... منظور اینه که آدم مغروی نیست که حرف حرف خودش فقط باشه ... نهایت از اخلاق بدش میشه گفت یه خورده لجبازه که من معمولا کوتا میااام ...

خب تا حدی طبیعیه
22 سال سن زیادی نیست
ولی این لجبازی دقیقا نقطه مقابل انعطاف پذیریه !!!!
بالاخره قراره شما کوتاه بیای یا ایشون؟

چقدر اصول دینی رو در زندگی ایندش حفظ کنه ؟
رابطش با خدا و امور معنوی چطوری باشه ؟
و . . . . .

به حلال و حرام معتقد باشه مخصوصا تو حجاب با نامحرم و سایر مواردش ....
رابطه به خدا همون نماز رو بخونه که فعلا هردو بعضی اوقات میخونیم ولی باز اون خیلی کمتر از من اون به دلیل سطح مذهبی بودن خانواده هاست ....

شما از خونواده هاتون جدا میشین
اما تاثیرات تربیتی خونواده دائما با شماست
ایا مثلا شما تمایلی دارین ایشون در نماز و حجاب و احکام اولیه (همون ظاهری که خونوادت روش تاکید دارن ! و نه فقط چادر) ارتقا پیدا بکنن ؟
ایا اصلا رشد در مسائل معنوی براتون اهمیت داره ؟
ایا میخواین یه خونواده مقید و مذهبی (نه لزوما متعصب یا متحجر )داشته باشین یا نه؟

من جایگاه خودم رو تقریبا پیدا کردم و با توجه به صحبت هایی که کردم فکر کنم متوجه شده باشید.. ایده آل های من به طرف گفتم چون دیدم طرف با اون ایده آل یه خورده فاصله داره .. ایشون کامل پذیرفتم و حتی گفتم طوری نباشه بعد از ازدواج به این فکر باشی که دوباره مثل الان خودت بشی و ... که رد کرد و ...

ایده ال شما در فکر و عقیده نیست در ظاهره درسته ؟
به زور که نمیشه کسی رو معتقد کرد اما میشه ظاهرش رو درست و یا پذیرفتنی برای خونواده کرد درسته ؟
میخوام به این فکر کنی که ایا مشکل فقط در ظاهره ؟

دقیقا اینا تاپیک رو به دلیلی همان عنوانی که انتخاب کردم باز کردم .. یعنی میخوام الان مشکل رو طوری با خانواده حل کنم که اختلافی به وجود نیاد .. یعنی طوری نشه که اونا سر حرف خودشون رو چادری بودن بمونن و بعد منم رو حرف خودم اینجوری بشه که نهایت اونا به زور تن به این ازدواج بدن که من اصلا این حالت رو نمیخوام و نمیپسندمممم

خونوادت عروس چادری میخوان چون مسائل عقیدتی و معنوی براشون اهمیت داره
اما به دلایلی فکر میکنن دختر چادری از بایت داشتن شخصیت و خونواده مذهبی قابل اعتمتد تره !
بیخود اونها رو به سطحی نگری و ظاهر بینی محکوم نکن
اینکه چجوری موضوع رو با خونوادت مطرح کنی که سوال اصلی شماست یه موضوع فرعیه
مسئله اصلی تردیدها و نگرانی های شماست

اما با این حال اگه مطمئنی همین دخترو میخوای
راجع به راهکارهایی برای جلب رضایت خونوادت بحث میکنیم
ولی مشکل جای دیگه است . . .