2-3 سال طول می کشه تا شما با محیط جدید آشنا بشید و بازدهی شما به 100% برسه.
جالبه من تا حالا نشنیدم که کسی با این مشکل برخورد کنه و زمان کارش طول بکشه.
اینجا 2 مدل قرارداد داریم برای دکتری. یکی 3 ساله و یکی 5 ساله.
من اگه بتونم از اون 3 ساله ها بگیرم خیلی برام بهتره. یکی از مهم ترین دلایل دیگه که می خوام بیام اون ور اینه که اونجا زودتر میشه تموم کرد. این دکتراهای سه ساله بیشتر تو کدوم کشورها هست؟ آمریکا که 4 ساله است.
ببین، در مجموع به نظر من اینکه شما بیایی این طرف و دکتری بخونی، کار خوبیه.
در آخر وقتی تموم شدی، مدرکت با ارزش هست.
و یک تجربه خارج از کشور داشتی که خیلی با ارزشه.
ولی اون حرفهای بالا رو به این خاطر گفتم که بدونی این مدرک و تجربه با ارزش به راحتی به دست نمیاد.
و همینطور حداقل اینجا که من هستم و به چشم خودم دیدم، اینطوری نیست که شما الآن از ایران خارج بشی و 3 سال بعد با مدرکت و کلی پول برگردی ایران. بلکه بیشتر طول می کشه و کاری سخت در پیش داری.
مرسی. سعی می کنم همه چیزو در نظر بگیرم و بعد عمل کنم.
و همینطور بحث ازدواج پیش اومد که فکر می کنم کارت سخت می شه. باید اول خودت بیای این طرف، ببینی حقوقت چه قدره. چه جایی می تونی اجاره کنی، اصلاً پول این رو داری که مخارج همسرت رو بدی یا نه.
و بعد به ازدواج فکر کنی.
همین آشنای من هم دوست داره ازدواج کنه، ولی نه اینجا کسی رو می شناسه، نه وقتش رو داره که بیاد از ایران زن بگیره و نه پولش رو!
من هم خیلی دوست دارم ازدواج کنم، ولی نه اینجا کسی رو می شناسم، نه وقتش رو دارم که بیام از ایران زن بگیرم و نه پولش رو!

یک دوست دیگه هم دارم که اون هم خیلی دوست داره ازدواج کنه، ولی ...

کلاً خیلی از پسرها اینجا این وضع رو دارند :)
من اول زن میگیرم و بعد میرم اونجا. انتخاب زن را فدای درس نمی کنم. به قول یک مشاور که می گفت، حداقل برای انتخاب زن به اندازه کنکور ارزش قائل بشید و به اندازه اون وقت بگذارید. هر چند که خیلی مهم تره.
علاقه مندی ها (Bookmarks)