سلام ... دوستانی که تاپیک زیر بنده رو خوندن در جریان هستد و سایر دوستان یه نگاه کوچیک بزنن متوجه میشن ...

http://www.hamdardi.net/thread-17141.html

حال در ادامه اون تاپیک عرض کنم که خانواده من بعد از صحبت هایی که شد و تحقیقاتی که رفتند اونطوری که فکر میکردند نبود واسه همین بعد از اینکه از تحقیقات امدن به من گفتن که از نظر ما مشکلی نداره و آماده شدن بودند برای خواستگاری که بقیه مراحل رو طی کنیم ..

ولی بعد از این موارد به طرف مقابلم گفتم که موضوع رو به خانوادش بگه که اونم بعد از یکی دو روز به مادرش گفت که مادرش خیلی ناراحت و عصبانی شد به دلایل زیر :

1- این دختر میشه گفت دختر خوبه خانواده بوده و مادره بهش اعتماد داشت و با شنیدن اینکه یه مدت با یکی دوست شده شوکه شد و بعد از دستش خیلی ناراحت ...

2- مشکل دیگه مادرش متوجه شد دوری راه بوده که شهر ما با اون ها 80 کیلومتر فاصله داره ..
مادره گفت دختر راه دور نمیدم و .....

3- دلیل دیگش هم طرفم فرزند آخری هست و یه برادر و یه خواهر بزرگتر از خودش داره که هنوز ازدواج نکردن واسه همین مامانه اینم بهونه کرده ...

طرفم نمیدونه چطو با مادرش ضحبت کنه تا حداقل یه تحقیقات بیان ببینین طرف خوب هست ویا بد ... یا اصلا اون 3 دلیل که مادرش میاره منطقی هست و طرفم باید حرف مادرش رو گوش کنه و قطع رابطه ؟؟