سلام خواهر گلم. من خواننده تاپيكهاي شما بودم.
من هم يك زنم و از همينجا بهت ميگم كه هرگز احساس ضعف نكن. تو ميتوني به تواناييهاي خودت به عنوان يه زن خيلي اعتماد داشته باشي. اينكه شما حساس شدي به خاطر اين هست كه ميترسي. ترس از اينكه خواهر همسرت، همسرت رو به طرف خودش بكشونه و يا اينكه همسرتون از شما دور بشه و يا اختلافي ايجاد كنه.. در حاليكه يه زن ميتونه خيلي چيزها به شوهرش ارزاني كنه كه يك خواهر نميتونه. زياد به مسايلِ زودگذر و مواردي كه تاثيري در روابط شما نداره، تمركز نكن. بلكه به اين بيانديش كه چگونه همسرت رو جذب خودت و رفتارهاي خودت كني كه تا به الان هم ناموفق نبودي. همين كه اشاره كردين كه مدام به شما نگاه ميكرد و به شما در مواقع ديگر اهميت ميده، گواه خوبيه.
بر فرض اگر هم خواهر همسر شما قصد آزار شما رو دارن، اينقدر ذهن خودت را درگيرش نكن. بلكه بيشتر روي ارتباط خودت و همسرت فوكوس كن روابط را بيش از پيش قويتر كني و حسن نيت خودت را به همسرت نشان بدي.
خواهر خوبم، نميخواد چندان به كيفيت رفتاري كه خواهرشوهرتان با شما دارند توجه كني. از آدمها، همونقدري توقع داشته باش كه از آنها برمياد. در عوض از خودت آدم قويتري بساز كه به تواناييهاي خودش اعتماد و اطمينان كافي داره.
روزها و شبهاي خودت رو اينگونه به فكر و خيال و حساسيت نگذرون...
موفق باشيد...

علاقه مندی ها (Bookmarks)