من هم با نظر شما موافقم اما الان خیلی ها با نگاه کارشناسانه میگن گاهی دختر باید حرکتی بکنه و یه اطمینان کامل رو به طرف بده که نه نمیشنوه. و این رو خیلی قاطعانه میگن
من هم براساس غرور دخترانه و دوست داشتنی اینو قبول ندارم
ولی گاهی ماجراهایی که از اطرافیان میشنوم یا می بینم منو به فکر میندازه که تو این اوضاع که گونه های عجیبی از دختران (فاقد غرور و نجابت و...)به شدت ،مشغول فعالیتن وهدفشون هم پسرایی مثل خودشون نیست بلکه ،پسرای مغروریه که سرشون تو کار خودشونه و ظاهر بدی هم ندارند ، بازم بقیه دخترا باید فقط ناظر باشن و هیچ راهی وجود نداره (البته نه با زیر پاگذاشتن اخلاق ) که حداقل از نیست و نابود شدن علاقه هاشون جلوگیری کنن نمیدونم چی باید گفت چون از یه طرف هیچ دختر معقول و موجهی، رفتارهای سبک دخترای ناموجه رو نمیتونه داشته باشه پس تکلیف چیه ؟؟؟؟
خیلی در اطرافم دیدم که ترجیحا سمت دختر های سبک و پراز حیله و دروغ و فوق العاده در دسترس ، میرن ودر برابر غیر قابل دسترس های با ارزش، محافظه کارانه برخورد میکنن !!!
خیلی ها رو دیدم که با این اشتباه ارزش های درونشون رو از دست دادن چون بعضی آدما با کوچکترین برخوردها هم میتونن به اخلاق آدم آسیب بزنن آروم آروم هم اینکارو میکنن !!!!ناظر بودن بر مرگ ارزشهای وجودی آدمها خیلی سخته مخصوصا وقتی راه حلی نباشه
واقعا راه حلی نیست؟؟؟؟
لطفا نظرتون رو راجع به مسائل ذکر شده بنویسید سوال خیلیهاست
سلام فرشته مهربان
من به انجمن آزاد دسترسی ندارم و نمیدونم چرا این تاپیک رو میخواید به اونجا منتقل کنین !!!
این موضوع مطرح شده مشکل خیلی از دوستان و اطرافیانمه و چون از نزدیک شاهد خیلی از مسائلشون بودم خیلی دوست داشتم بدونم اصل ماجرا چیه
مشکل با ضمیریه که انتخاب کردم؟؟؟؟!! اول شخص باشه به انجمن آزاد منتقل نمیکنین؟؟؟
میشه بیشتر توضیح بدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)