نقل قول نوشته اصلی توسط lord.hamed
سلام

گویا موضوع شما تکراری است !

اما خوب شما می تونید با ایجاد شرایط بهتر در زندگی خودتون خط فکری اشتباهی رو که دنبال می کردید رو عوض کنید.

دنبال راهنمایی خاصی نباشید ؛ این خود شما هستید که باید به خودتون کمک کنید .

سعی کنید ورزش کنید .
موفق خواهید بود
آقا حامد شاید شما این موضوع زیاد دیدید اما این موضوع اولین بار واسه من اتفاق افتاده و مطمینا انقد روی من اثر گذاشته و من ناراحت کرده و زندگیم مختل شده که اومدم اینجا دنبال راه حل میگردم!
اما حق با شماست من باید خودم تلاش کنم که سخت:(

نقل قول نوشته اصلی توسط gole maryam
سلام
خب نازلین عزیز خودتون می گید صبح تا شب به ایشون فکر می کنید ، اون وقت چطور انتظار دارین یادش شما رو اذیت نکنه؟

نباید به افکارتون بال و پر بدین ، تا حالا دقت کردین رو یه چیزی بیشتر تمرکز کنید ،فقط اون یه چیز رو می بینید؟خب پس باید از این موضوع تمرکز زدایی کنید ، به هر نحوی شده ، با بودن در جمع ، با خواندن رمان ، با روابط اجتماعی ، با ورزش ، با تعیین اهداف جدید

مطمئن باشید که می تونین لحظه های شادی رو حتی بدون حضور ایشون ،برای خودتون بسازید

ضمنا برای فراموشی یک رابطه عاطفی حدودا 6ماه زمان لازم است
گل مریم عزیز من هدفم درس و ادامه تحصیل بود اما میگم که نمیتونم رو هدفام تمرکز کنم شاید اینو بگم بیشتر کمکم کنید خودش بم گفته بود که هدفات دنبال کن تا آینده ببینیم چی میشه هر چند که به نظر من دیگه اون حس نداره!اما مشکل اینه که نمیتونم تمرکز کنم مدام جلو چشمم:( دیوونه شدم:(