به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 44

Threaded View

عضو فعال

آخرین بازدید
    چهارشنبه 09 بهمن 92 [ 23:55]
    سطح
    70
    Level completed: 92%, Points required for next Level: 35
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1000 Experience Points10000 Experience PointsVeteran
    تشکرها
    12,283

تشکرشده 12,257 در 2,217 پست

Array

RE: مشکلات حاد درباره بدبینی به شوهرم

سلام دوباره،

چندتا سوال داشتم:
    - آیا از قبل از ازدواج هم شما آدم شکاکی بودید؟ مثلاً به نزدیکانتون یا افراد مختلف در جامعه شک می کردید که از شما مسائل رو پنهان کنند یا قصد ضربه زدن به شما داشته باشند.
    - آیا این اولین بار هست که شما به شوهرتون شک کردید؟
    - آیا تنها علت نگرانی شما این هست که همسر این خانم در شهر دیگری زندگی می کند؟ یعنی برای مثال آیا در محل کار همسر شما خانم های دیگری هم هستند و شما با هیچ کدام مشکلی ندارید؟

ممنون می شوم اگر پاسخ بدهید.

نقل قول نوشته اصلی توسط angle
    من خودم رو کنترل می کنم ولی نمی دونم تا کی بتونم چون اصلا آرام و قرار ندارم .
    به هر حال چنین تغییری ناگهانی امکان پذیر نیست.
    باید روی خودتون کار کنید.
    باید طرز فکرتون رو تغییر بدهید.

دیشب اتفاقی شوهرم از یه جلسه کاری حرف می زد که فکر کنم اون خانم هم اونجا بوده و از شوهرم پرسیدم همه بودید دیگه.
    حدس می زنم شوهر شما با این صحبت ها می خواسته شما از جو اداره با خبر بشوید و می خواسته شما رو آرامتر کنه. می خواهد بگوید که شک شما اشتباه است و در اداره رابطه ی او با همکارانش کاری است.

از این وضع خسته شدم نمی تونم به کارای عادیم برسم . همش نگرانم و پیش خودم میگم پیشگیری بهتر از درمانه و باید چکش کنم!!
    دیشب هزار بار می خواستم موبایلش رو بررسی کنم ولی گفتم اگه چیزی هم باشه می تونه پاک کنه!
    بله، پیشگیری بهتر از درمان است!
    شما اگر از خیانت می ترسید، تحقیق کنید، ببینید همسران به چه علت به همدیگر خیانت می کنند. مقالات و کتابهای معتبر بخوانید.
    مطمئن باشید که تجسس در کار همسر و بدبینی و کنترل به هیچ وجه راهی درست نیست!
    بلکه با این کارها شما تنها اختلافات رو بیشتر می کنید، شوهرتون رو از خودتون دورتر می کنید.

البته از نظر من که اون خانم بنده خدا از همه چیز بی خبر هست و احتمالاً خودش هم نمی داند که چرا به یک ساختمان دیگر منتقل شده.
    ولی فرض بگیریم که روزی یک خانمی با نیتی بد به سمت شوهر شما بیاید. به هر حال اینجور افراد در جامعه هستند و ممکن است تهدیدی باشند برای ما. همانطور که شما گفتید ما باید پیشگیری بکنیم، ما باید از قبل بستری مناسب درست کرده باشیم برای مقابله با وسوسه ها.
    این معنیش کنترل زیاد و تجسس نیست.
    بلکه باید اینقدر مهر و محبت بین شما و شوهرتون زیاد باشد که شوهر شما از هر وسوسه ای بی نیاز باشد.

خود شما تا وقتی از همسرتون محبت ببینید، وقتی همه ی نیازهای شما برطرف بشوند، وقتی در خانه در کنار همسرتون آرامش داشته باشید، چه دلیلی دارد که به سمت شخصی دیگر کشیده بشوید؟
    این دقیقاً برای همسر شما هم صدق می کند.

اولاً شما هیچ وقت قادر نیستید که همه جوره شوهرتون رو کنترل کنید و تحت نظر بگیرید. و حتی اگر قرار باشه ما کسی که دوستش داریم رو در یک اتاق حبس کنیم، باز هم شاید دل او جایی دیگر باشد!
    پس تنها راه به دست آوردن دل اوست! دل او رو به دست بیاورید، همیشه به شما وفادار خواهد ماند!
    البته در رابطه با شما باید بگویم که دل شوهرتون رو به دست آوردید. کاملاً مشخص است که او عاشق شماست! پس فقط کاری نکنید که از دستش بدهید!

اعتماد کنید، علاقه و صمیمیت رو بین خودتون بیشتر کنید.
    بگذارید وقتی شوهرتون بعد از یک روز کاری به خانه می آید، حس کند چقدر محیط خانه به او آرامش می دهد. بگذارید همسرتون عاشق محیط گرم خانواده اش باشد و حاضر نباشد این آرامش رو با هیچ چیز دیگری عوض کند.

اعتماد به نفس خودتون رو بالا ببرید. شوهر شما مال شماست! در دست شماست! و نه در دست شخصی دیگر. شما تواناییش رو دارید که با عشق و محبت شوهرتون رو فقط برای خودتون نگه دارید.

پس یادتون نرود، سلاح عشق و محبت بسیار قویتر و کارسازتر از هر چیز دیگر است.

به خودتون اعتماد داشته باشید! مطمئنم موفق می شوید!

2. 3 کاربر از پست مفید hamed65 تشکرکرده اند .

hamed65 (یکشنبه 20 شهریور 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)