آره میدونم این زندگی نشده.میبینی که نشده همه میبینن...
در مورد1.یک جا میگین مسیولیت مخارج با اونه یک جا میگین نگفتن پول ندارم براش سخته! نمیفهمم اگه قراره اون مخارج منو بده وقتی میگه ندارم من از کجا پول بلیط بیارم؟؟
در مورد 2.حرفاتون بی رحمانه ترین حرفهایی بود که میشد به یه نفر که نیاز به راهنمایی داره زد.من کی میگفتم حموم شیر میگرفتم؟یا دکمه هام از طلا و جواهر بود فقط وضعیت قبلیمو اون جوری که واقعا بود ترسیم کردم و دیدین که گفتم حتی با این حال حاضرم برم آرایشگاه باز کنم.
در مورد 3.اگه نکاتتونو نمیخوندم که ازتون درخواست راهنمایی نمیکردم.
در مورد 4.ممنون که به من یاد آوری کردین تصمیم به ازدواج من از اول اشتباه بوده و میتونم درس عبرت خوبی واسه دیگران باشم.اینو هر روز و هر دقیقه از همه کس میشنوم فقط کم مونده بود که شما بهم بگین که گفتین.
بالهای صداقت خیلی برام عزیزی و خیلی به حرفات گوش میدماما خواهش میکنم دلمو نشکون.اینجا تنها جاییه که خودمو سانسور نمیکنم.اگه حالم خوب باشه میامو میگم اگرم بد باشه میامو میگم.
اینا دغدغه های ذهنیه من.اگه با حرفام ناراحتت میکنم خیلی متاسفم
یادت نره من فقط یه هفته است که تصمیم گرفتن زندگیمو تغییر بدم آیا انتظار معجزه داری؟
خیلی ازت ممنونم و خیلی هم بهت احترام میزارم.روی همه نکاتت بازم فکر میکنم.باور کن اگه امروز نمیودمو اون حرفها رو نمینوشتم شاید امشب دوباره با همسرم حرف از طلاق میزدم.نمیگم دلت برام بسوزه فقط خواهش میکنم یه کم درکم کن
مثل همیشه به راهنمایی های خوبت محتاجم
راستی نوشته بودین که اون حرفها رو به من نزدین ام من پر رو تر از این حرفام![]()

اما خواهش میکنم دلمو نشکون.اینجا تنها جاییه که خودمو سانسور نمیکنم.اگه حالم خوب باشه میامو میگم اگرم بد باشه میامو میگم.

علاقه مندی ها (Bookmarks)