سلام
ضمن عرض خسته نباشيد به آقاي رز زرد
خدمت شما عرض كنم من از ابتدا كه تاپيك شما رو خوندم ، متوجه همه چيز شدم ولي نمي خواستم بيان كنم اما چون شما هنوز اصرار داريد باشه ميگم .
جناب رز زرد شما اون زماني كه عاشق شديد يه بار هم تحقيق كرديد ببنيد واقعا اين خانم چرا طلاق گرفته ؟
حتما مي گيد اره صد البته بله شوهرش خلافكار بوده معتاد بوده فلان بوده بله درسته شايد هم اينجور باشه ولي شايد هم نباشه . اما من به شما ميگم اين خانم از همون ابتداي زندگي شايد هم قبل از ازدواج تو كله اش افكار انحرافي بوده و وارد اين كارها شده ، تو اجتماع بسياري از خانمها هستند كه شوهرشون رو از دست مي دهند اما پاكي و پاكدامني خودشون رو از دست نمي دن و اتفاقا بعد از مرگ شوهرشون خيلي ها رو ديدم كه به خدا نزديك تر شدن به واسطه دعا و توسل و راز و نياز .
اما اين خانم صد البته كه در زماني كه شوهرش هم جدا نشده بود اين مشكلات و انحرافات رو داشته و شايد دليل جدايي اش هم همين موارد بوده و ايشون شما رو به عنوان يك نوجوان يا جوان خام و احساساتي بازيچه خودش قرار داده اينو بدونيد كه قبل و بعد از شما هم با كساني ديگه رابطه داشته ، اما شما ساده دل بوديد و همه عقل و احساس خودتون رو دست اون داديد و بي خبر از اينكه اگه انساني متعهد و متشرع باشه هيچ گاه به خودش اجازه نمي ده از راه غير شرعي به كسي نزديك بشه حالا اين فرد هر كسي مي خواد باشه ، همونطور كه شما رو به حريمش راه داد مطمئن باشيد خيلي ها ي ديگه رو هم بازي داده و كسي هم كه در راه ارضاي نيازهاي جنسي خودش از هر طريقي مي افته به بدترين مفسده دچار شده كه بيرون اومدن از اون كاري بسيار بسيار سخت و طاقت فرسات و به غير از خدا هيچ كس نمي تونه اونو نجات بده اون به آدمها فقط از طريق غريزه جنسي و رفع نيازهاي مادي و جنسي خودش نگاه مي كنه گاهي هم اگه مهربوني نشون مي ده از احساسات زنانه اوست ، اما ناپاكي در خون و جريان فكر اون و روح و جسم اون شعله ور شده پس از اين شعله ها فرار كنيد تا پاكي و لطافت روح خودتون رو از دست نداديد .
ممنون و سپاسگزارم

علاقه مندی ها (Bookmarks)