دو سوال از روشنفکران مطرح می شود که آیا خودشان حاضرند با مردی ازدواج کنند که زن داشته و یا زنی را اختیار کنند که شبهای زیادی را به صبح رسانده ؟؟؟؟؟
اگر جوان موضوع ما نیز جواب را می دانستد چه نیازی بود از ما راهنمایی بخواهد ؟
اصلا خطاب من ازدواج های دوم و سوم و ... نیست چون این موضوعی است اجتناب ناپذیر و غیر قابل کتمان و من در جوابی که موضوع داده بودم این ازدواج را به طور 100 درصد رد نکردم و قصد بازدارنده ای نداشتم و موضوع را به شکل امروزی بیان کردم که گویا دوستان از درک آن غافل شدند و جریان همانند مردی شد که مدعی دانستن علم کامپیوتر شد و در جمع از او خواستند که یک کامپیوتر را روشن کند و در پاسخ ، آن مرد گفت : به کامپیوتر واردم اما نه در این حد !
پس بهتر آن است برای هم بیانیه صادر نکنیم و برای هم جبهه نگیریم و حرف های همدیگر را نکوبیم . همه ما کامل نیستیم پس بهتره قشنگ تر صحبت کنیم . همه ما از هم شناختی کم و نسبی داریم از این که به همدیگر توهین کنیم روشنفکر جلوه نمیکنیم بلکه طور دیگر به دوستان خود شناحته میشویم .
فرهنگ هایی که هجوم به سرزمین ما آورد هم بی علت نیست . نشان دادن عادی بودن روابط نامشروع ، ازدواج های مکرر ، باردارشدن قبل از ازدواج ، خیانت های همسران و .... موضوعاتی است که از همه ی جهات به سمت جوانان حمله ور شده است .
ما به جایی اینکه به همدیگر کمک کنیم سعی در مارک زدن هستیم . این فرهنگ قطعا در جامعه ما مهار شدنی نیست اما در تالار همدردی که همه برای هم احترام قایل هستند نه از نظر من ، بلکه از نظر همه هیچ جایگاهی ندارد و نخواهد داشت و در آینده نزدیک قطعا از بین خواهد رفت .

علاقه مندی ها (Bookmarks)