از همه شما تشکر میگنم. دیگه واقعا احساس میکنم تنها و تنها نیستم که باید برای حل مشکلم تدبیری بیندیشم.از تون واقعا ممنونم.البته خیلی از بابت جداییتون متاسفم.خانم سابینا کاملا مهلوم شما آگاهی کامل دارید از اینکه اطلاعاتتون رو در جهت کمک به همنوعانتون قرار میدید واقعا ممنون و تبریک میگم. شما درست گفتید ولی ما(من و همسرم)بعد از صحبت کردن رفتیم پیش اورولوژیست و حالا خانمم خدا رو شکر راضیه و تلاشمون رو تو این زمینه میکنیم. واما در مورد دوم باید بگم که من از کودکی طوری تربیت شدم که تا زمان ازدواج تقریبا باهیچ دختری دوست نبودم و اصلا هیچ رابطه ای رو هم تجربه نکردم. اینکه شما مورد دوم رو گفتید باید بگه زدید به هدف ولی نمی دونم این باعث مشکلات میشه یا نه ؟آخه ما سه سال اول ازدواجمون (مخصوصا از زمانیکه تصمیم به بچه دار شدن گرفتیم) مثل رویا بود برامون(برای هردومون) که این جای سواله که چرا پس اون موقه مشکلی نبود؟و اما خانم صوفی از شما هم ممنونم و تبریک میگم چون شما هم خوب میتونید از روی صحبت آدامو بشناسید. اعتراف میکنم آره!!! من هم مثل همه مردای دیگه زبون ندارم ولی بخدا کاراریی میکنم که حس حسادت(نه اون حسادت بد) رو حتی تو چشم مادرزنم هم میبینم مثل اینکه تمام مناسبت های همسرم و مشترکمون رو با آهنگی که شاد باشه و اون هم دوستش داشته باشه موبایلمو کوک میکنم وقی آهنگ میزنه برق شادی رو تو چشاش می بینم یا مثلا نوع کادو دادنم طوریه که مثل دوتا نامزد میمونه علاوه بر اینکه از طرف پسرم هم کادویی میگیرم و نوشته ای ک.دکتنه روش میزارم تا بیشتر شاد بشه به خدا اینکارارو تقریبا هیچ از هیچ مردی دور و اطرافم ندیدم انجام بده؟آخه واقا از رو اینا نمیشه فهمید که آدم چقدر دوسشداره؟ من فکر میکنم ما آدما(ایرانیها) باید یاد بگیریم وکه بفهمیم طرف مقابلمون چطوری ابراز عشق میکنه نه اینکه ازش بخوایم اون جوری که من میخوام ابراز عشق کنه!!! چطور وقتی خستس و حال کارکردن نداره وقتی من خسته از سر کار میام خونه و بجاش غذا درست میکنم رو محبت و عشق نمی بینه؟ این واقعا برام عجیبه!!!! شاید واقعا نداشتن ارتباط با جنس مخالف در گذشته باعث درک نکردن من از این موضوعه؟؟؟؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)