سلام دوستان
مدتی هست که این موضوع ذهن منو به خودش مشغول کرده .با توجه به اینکه من یک کمی از اعضای قدیمی تر تالارمو از سالها پیش با این تالار آشنا هستم می خواستم این موضوع رو مطرح کنم ..اگر در کلام و اظهار نظر من قصوری ملاحظه می کنید من رو به بزرگواری خودتون عفو بفرمایید .
مشکلاتی که جدیدا برخی اعضا در تالار مطرح می کنند از حالت طرح مشکل کمی بیرون اومده ..به بیانی نزدیکتر مشکلات بصورت کلی سطحی و بی محتوا شدن ..بیشتر تاپیک ها حالت درد دل و حال و احوال پیدا کردن موضوعات تکراری شدن و کلا مثل سابق و سالها پیش نیست که وقتی صفحات رو باز کنیم با اشتیاق تاپیک ها رو دنبال کنیم و اون انگیزه سابق برای پیگیری مسایل تا حدودی از بین رفته ..فکر کنم دوستان قدیمی تالار اینو بهتر درک کنن ..
مثال می زنم شاید بهتر متوجه بشین
سلام .امروز تولد خواهر شوهرمه منتظرم شوهرم بیاد پول بده بریم براش کادو بخریم من خودم یه چیزی رو از قبل انتخاب کردم دعا کنین شوهرم بیاد مخالفت نکنه ..
جوابها : الهی قربونت برم عزیزم که امروز سر حالی !!! بیا من بهت آدرس میدم یه جایی هست کفش می تونی بخری خیلی ارزون تر !!!!!
سلام امروز حالم گرفته ..شوهرم از صبح باهام حرف نزده .آشغالا رم بیرون نبرد خودم مجبور شدم ببرم ..حالا فردا میام گزارش می دم در مورد آشغالا باهاش صحبت کردم نتیجش چی شد!!!!!
جواب: عزیزم خیلی خوشحالم بالاخره تصمیمت رو گرفتی و جرات مند شدی .ما رو هم از حالت بی خبر نذار...
سلام .من به شوهرم شک دارم چون روی شیشه ماشینش اثر انگشت یه موجود غریبه رو پیدا کردم !!! شما میگین چکار کنم ؟؟؟ ده شبه نخوابیدم ..
جواب ..الهی بمیرم اینقدر اذیت شدی !!! این مردا همشون همینن !!! همش تقصیر این زنای توی کوچه خیابوناست که از خونه میان بیرون ..همه جا رو خراب کردن!
سلام ..من با یه دختر دوست شدم . تو نت با هم اشنا شدیم .حالا گیر داده که باید ازدواج کنیم !!! از کجا بدونم بعدا بچمون چشماش آبی میشه یا نه!!!!!!!
البته اینا یه جورایی آمیخته با طنز بود .ولی زیادم بی ربط نبود .یعنی واقعا راهی نیست که مدیران عزیز تالار کیفیت مباحث رو کمی کنترل کنند ..سابق اینطور نبود .
پیشاپیش از همه دوستان عزیز معذرت می خوام و آماده دریافت موشک های ارسالی هستم![]()

و از سالها پیش با این تالار آشنا هستم می خواستم این موضوع رو مطرح کنم ..اگر در کلام و اظهار نظر من قصوری ملاحظه می کنید من رو به بزرگواری خودتون عفو بفرمایید .
علاقه مندی ها (Bookmarks)