ممنون بالهای صداقت عزیز از پاسخ جامعی که برام نوشتی.نوشته اصلی توسط بالهای صداقت
اینجا انگار سوء تفاهمی پیش اومده یا اینکه بنده نتونستم به درستی موضوع رو بیان کنم!
منظورمن به هیچ وجه رتبه وتشکر جهت خودم نبود. خیلی جاها دیدم که یکی اومده با پستهای جنجالی جوری که وارد هر تایپیکی شده منحرفش کرده اما در مدت خیلی کم رتبه ها به سرعت بالارفته!!! ببینید که یکی که تازه عضو شده،هنوز نمیدونه کارشناس کیه وکی می تونه بهترین راه حل رو بده، وقتی رتبه شخص رو می بینه که مورد قبول اعضا واقع شده بنابراین اعتماد می کنه درحالی که ایشون راه حلی به جز ... پیشنهاد نکرده. بیشتر ازاین نمی تونم توضیح بدم چراکه نمی خوام هویت اون شخص هم افشا بشه.
درمورد تشکر هم همینطور. وقتی مدیران مخصوصا مدیر همدردی زیر یکی از پستهای من رو تشکر میزنه انقدر انگیزه درمن به وجود میاد که برم ودرمورد مشکل یه مرجع دیگه از هرجای ممکن تحقیق کنم وبراش بنویسم . این موضوع رو دست کم نگیرید!!! مطمئننا خیلی از تازه واردین با من هم عقیده اند. اما وقتی می بینم حتی زیر پست هایی که یک مفهوم رو دنبال می کنند زیر پست پیشکسوت تشکر می خوره وبقیه نه! اون حس بی اهمیتی هست در درون آدم شکوفا میشه.همین.
لطفا اگر کسی خواست دراین باره پاسخی بهم بده از طریق پیام خصوصی اقدام کنه واین موضوع دراین تایپیک با این پست تموم بشه.البته که اگر من صاحب تایپیک بودم تقاضای قفلش رو می کردم.

عزیزم ، همه رتبه هام مال تو
علاقه مندی ها (Bookmarks)