سلام ايليا
در رابطه با تفاوت بين زن و مرد هيچ بحثي نيست ولي اينكه بعد از ازدواج اين تفاوتها چقدر منجر به اختلاف بين زوجين بشه خيلي مهمه. اينكه چرا بعضي ها ميتونن اين اختلافها رو به حداقل برسونن و بعضي ها نه؟؟؟
شايد بارها وبارها اين جمله رو شنيده باشيد كه: فلاني بعد از ازدواج از اين رو به اون رو شده( يه نمونه خيلي كوچيك:تا وقتي كه خونه مادرش بود لب به فلان غذا نميزد ولي حالا هر روز اين غذا رو چنان با اشتها مي خوره كه ادم تعجب ميكنه ببين ازدواج چه كارا كه با ادم نميكنه) دوست عزيز چرا يكي ميتونه اينقدر تاثير گذار باشه و يكي هم خونش تبديل به ميدون جنگ ميشه واقعا چرا؟؟؟؟
به نظر من بحث روي اينكه كي بحث رو راه انداخت ومقصر منم يا شوهرم و حالا من بيام از خود گذشتگي كنم تا بحث تموم بشه وبعد تو فرصت مناسب دنبال مقصر واقعي بگردم و اخرش هم با افتخار خودم رو قهرمان واز خود گذشته بدونم( تازه اخرش هم بگم ديدي حق با من بود حالا فهميدي چرا كوتاه اومدم)و... نيست.
استنباط من از مطلب جناب سنگتراشان(كه خيلي زيبا و اموزنده بود ممنونم) اين نبود كه ببينيم مقصر كيه مگه تو شب ادراري كودك مقصر كودك بود يا...
يك سري عواملند كه منجر به شب ادراري ميشن و حالا جالب تر اينكه همين شب ادراري نقطه تعادل زندگيه يعني اگه فقط شب ادراري كودك درمان بشه وضعيت حتي ممكنه به طلاق هم كشيده بشه (درست حدس زدم جناب سنگتراشان ؟؟؟)دوست عزيز حال بايد دنبال چرايي مطلب بود و اين چرايي يعني اصل قضيه كه بايد برطرف بشه اصلا تو هيچ بحثي مقصر وجود نداره بلكه يك سري عواملند كه باعث اتفاقات بعدي ميشن.

0