به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 564

Threaded View

عضو عادی

آخرین بازدید
    سه شنبه 19 اردیبهشت 91 [ 18:51]
    سطح
    15
    Level completed: 13%, Points required for next Level: 87
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    1 year registered500 Experience Points
    تشکرها
    95

تشکرشده 104 در 3 پست

Array

RE: خاطرات قشنگ و عاشقانه من و همسرم (2)

[align=justify]تابستون پارسال با شوهرم، بابا و مامانم و 8-7 نفر از فامیلها رفته بودیم کوه. یه جای خیلی قشنگ و آروم پیدا کردیم و همه دور هم نشستیم. گفتیم و خندیدیم و نهار خوردیم و... بعدش من و شوهرم پا شدیم که یه دوری اون اطراف بزنیم. بابام دستش و دراز کرد و به یه جایی اشاره کرد و گفت اگه از این طرف برید اونجا می رسید به یه روستای کوچیک. ما هم از همون طرف رفتیم و بعد از حدود نیم ساعت به روستا رسیدیم. جای قشنگ و دلنوازی بود. یه دوری زدیم و من که گرمای هوا اذیتم می کرد گفتم برگردیم. اونجا که نشسته بودیم خنک تر بود. موقع برگشت سرازیری راه بیشتر اذیتمون می کرد. یکدفعه پاشنه کفشم در رفت و چیزی نمونده بود که بیفتم. یادم رفته بود کتونی پام کنم!!! گفتم حالا چکار کنیم؟ شوهرم کتونیشو درآورد و داد که بپوشمش. هرچی گفتم نه. نمیشه. خودت چی؟ قبول نکرد و گفت راه پر از سنگها داغ و تیزه. پاهات زخمی میشن. منم کفشامو همونجا گذاشتم و کتونی شوهرمو پوشیدم و راه افتادیم. خلاصه در حالیکه شوهرم یه جفت جوراب سفید پاش بود و بدون کفش بود دست منو محکم گرفته بود و کل مسیر رو در همون حالت طی کردیم. منم که شماره پام36 بود و کتونی شوهرم که سایز 42 بود رو پام کرده بودم و به سختی قدم بر می داشتم. وقتی رسیدیم به جاییکه بابام اینا نشسته بودن همه برگشتن سمت ما و یکدفعه صدای خنده شون بلند شد. بیچاره شوهرم تا چند روز کف پاش می سوخت. هیچ وقت از خود گذشتگی اون روزشو فراموش نمی کنم. [/align]

2. 51 کاربر از پست مفید nasimjoon تشکرکرده اند .

nasimjoon (دوشنبه 11 دی 91), szd (پنجشنبه 22 آبان 93), مارتا63 (پنجشنبه 09 آبان 92), مریم85 (جمعه 30 فروردین 92)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)