مرسی آتنا جان از راهنمایهایت
پسره خیلی ساده به نظر می رسه چون مدت آشنایمون زیاد نیست کمتر از یک هفته است یه جورایی با خودم می گم که بزار بیشتر بشناسمش و نمی تونم سریع بهش بگم که پدر و مادرش و بیاره خواستگاری چون می دونم که اون هم چون منو هنوز نمیشناسه شاید فقط در حد حرفه می خوام به هر دومون فرصت بدم تا همدیگر را بشناسیم ولی وقتی که صحبت از بغل و این چیزها می بره یک نگرانی بزرگ تو ذهنم میاد که چرا الان این مسائل رو به زبان میاره خیلی وقت ها تصمیم قطعی می شه برای کات کردن رابطه ولی فکر می کنم هنوز خیلی زوده برای ایجاد هرگونه اقدامی اگه یک ماه دیگه بگذره از رابطمون می خوام بهش بگم که به خوانواده اش اطلاع بده آخه از نظر مالی و شغلی در موقعیت خیلی خوبیه یه جورایی به همین خاطر دوست ندارم از دستش بدم اگه اینقدر زود ابراز عشق نمی کرد الان من اینقدر نگران نبودم در ضمن بگم محیطی که اون کار می کنه و حتی زندگی میکنه دختر خیلی کمه شاید به همین خاطره که اینقدر زود ابراز عشق کرده دوستان می شه به من کمک کنن به من بگم این چیزی که من فکر می کنم درسته یا نه ؟ من فکر می کنم خیلی زوده برای اینگونه درخواست ها و این رابطه در حد سطحی (ببخشید بوس و بغل) باقی نمی مونه و خیلی پیشرفت می کنه و این آقا هم نمی تونه به خوانواده اش بگه و من در آینده می مونم با یه دنیا پشیمونی ولی از طرف دیگه یه جور دیگه هم فکر می کنم که شاید اون پسر وجدان داشته باشه و رابطمون در حد سطحی باقی بمونه اگر من کاملا مخالفت کنم و اون دیگه دستش بیاد که من اینکار رو نمی کنم و بخواد که با من رابطشو حفظ کنه به نظر شما کدوم فکر می تونه درست تر باشه؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)