سلام عدل عزیز
به تالار خوش اومدید
پیگیر تاپیکت و مقاله های تالار باش ، مطئنم زندگی قشنگ و اینده خوبی در انتظار تو هست ، که تو باید آنها را بدست بیاوری
در کل شاید بشه گفت بین 9 تا 12 ماه هست که با یک انسان جدید و خصوصیات متفاوت آشنا شده ای ، و این مدت برای ساختن یک زندگی خوب کافی نیست
باید برای بدست آوردن آنچه که می خواهیم تلاش کنیم ، تلاش زیاد و هیچگاه از اون تلاش خسته نشویم ... شاید تلاشمون 100 در 100 نتیجه نده ، اما به یقین می گویم که برآیند تلاشمون لذت بخش و کارساز خواهد بود
====
شما چند مطلب را در تاپیکت مطرح کردی
- محدود کردن شما توسط همسرت
-عدم همراهی شوهرت در جمع ها
-کمک همسرت به خانواده اش
-عدم احساس مسئولیت نسبت به شما
-
-
-
و اگر بگردی نکات دیگری هم پیدا خواهی کرد!!!
برای ساختن یک ساختمان اول باید پی اون ساختمان کنده بشه که این کار رو تو باید انجام بدی ، اگر اون ساختمان پی ریزی خوبی داشته باشه ، اون وقت خود اون ساختمان هم که باید روی اون پی بنا بشه خوب بنا میشه
اما این پی ریزی دقیق و درست یعنی اینکه اول از خودت شروع کنی و تلاشت را بگذاری روی خودت
نوشته ای بیشتر مصرف کننده بوده ای تا تامین کننده ، اما همسرت بیشتر تامین کننده بوده تا مصرف کننده
توصیه می کنم با این دید شروع کنی ، شما یک زن هستی و زنها قدرتِ تاثیر و نفوذ زیادی در مردها دارند
تو خودت باید زندگی ایده ال را برای خودت بسازی
با همسرت هم حسی کن ، هرگز مستقیم نسبت به خانواده اش اعتراض نکن ، حتی اگر حق با تو باشد و چرا که اینگونه اعتراض ها راهی پیش نمی برد .... اگر هدفت اصلاح رفتار همسرت و عدم تکرار اشتباه باشد یادبگیر که چگونه می بایست با مردها رفتار کرد
مثلا نوشتی ماشین 15 میلیونی را به قیمت ناچیز به به برادرش داده بدون مشورت باشما
اگر هدفت در آینده این هست که با شما مشورت کنه (به نتیجه این مشورت کاری ندارم ) بهتر است خیلی محترمانه ازش بخواهی و کمی محبت و مهربانی هم چانی این خواسته ات کنی و در آینده اگر 10 تا تصمیم بدون مشورت با شما گرفت و تنها در یک مورد مشورت شما را خواست برای اون 10 مورد با صبر و حوصله باز هم به سمت مشورت با شما سوقش بدهی و در مورد اون 1 مورد مشورت تشویقش کنی --- این روش پاسخگو خواهد بود
می دانم که چراغی که به منزل رواست به مسجد حرام هست ، اما دقت کن همسرت 34 سال با خواهر و برادر و مادرش زندگی کرده و از چندی پیش نقش حمایتگر اونها رو پذیرفته اما شما تنها یک سال هست که وارد خانواده ی آنها شده ای لذا با مرور زمان و پیدا کردن علایق و خصوصیات رفتاری شوهرت میتونی جایگاه خودت را آنقدر در نزد شوهرت بالا ببری که شما همیشه و در همه حال برایش در الویت باشی
در خصوص محدود کردن شما
این خصوصیت مردانه هست و از روی دوست داشتن و علاقه هست ، به مرور تعدیل میشه
نوشتی برای هرکاری باید راضی اش کنی ... میشه کمی باز کنی ؟
به نظرم این طبیعی هست که مرد و زن از هم خبر داشته باشند که کجا هستند و مشغول به چه کاری هستند ،
مثلا اگه من می خواهم برم آرایشگاه به همسرم می گویم امروز می خواهم برم آرایشگاه ، فرصت داری من رو برسونی؟ برگشتنی هم بهت زنگ میزنم که اگه تونستی بیایی دنبالم ...
در خصوص بقیه موارد هم کمی نیاز به توضیح بیشتر هست
پیشنهاد می کنم لینک های زیر رو بخونی ، نت برداری کنی و بکار ببندی
شوهران از زنان چه می خواهند
زندگی بیست مخصوص خانم ها
نکاتی که برای یک مرد مهم هست
هشت اصل برای یک زندگی بیست
چند راه برای مجذوب کردن شوهر
چگونه با همسرمان برخورد کنیم؟
چگونه از همسرمان انتقاد کنیم

علاقه مندی ها (Bookmarks)