بابا ما یه بار تو عمرمون یه خبطی کردیم و یه جیغی کشیدیم، اون ها از اون طرف به من رو کوبوندن، شما دو تا از اینطرف!
تو کل این عمره 25 سالم، یه بار، فقط یه بار جیغ کشیدم، نه ناسزایی، نه زدنی، نه داد زدنی، هیچ کدوم نبوده! این سری هم از دستم در رفت، اگه نه تو خونه ی ما این چیزا تعریف نشده است!
البته قابل ذکره که من 10 اسفند باید دفاع کنم و روز قبل این ماجرای جیغ زدن، استادم گفت دقت کارت پائینه و به نظره من باید بری تمدید ترم کنی! خب، حالا شما خودتون رو بذارید جای من، این وسطم هی اعصابت رو خط خطی کنن، چی کار می کنین؟
البته نمی خوام خودم رو توجیه کنما، من در هر شرایطی باشم، نباید این گونه رفتارها انجام بدم، این یکی از دستم در رفت!
یه چیزه دیگه، خیلی از موارد ذکر شده در پست اول رو سر و سامون دادم و یه جورایی تو بعضی زمینه ها صبور شدما! اما خب، به قول مدیر، تمرین تمرین تمرین! زمان زمان زمان! یه تغییر کوچیک هم امکان داره ماه ها زمان ببره!
مریم و بابا لنگ دراز عزیز، مطمئن باش این تاپیک من، با این پست های اندکش، خیلی خیلی بهتر نتیجه گرفته تا اون 30 ، 40 صفحه ای ها! تاپیک می زنیم که یکی بهمون بگه کجاییم و سر نخ رو بهمون بده و خودمون دنبالش کنیم، نه این که تاپیک می زنیم تا دیگران متوجه بشن مسئله کجاست و برامون حلش کنن، چرا که غیره ممکن است، هیچ کی به غیر خوده ادم نمی تونه مشکل خودش رو حل کنه!
پائیزان2 ممنون، من آرامش دارم، اعصاب ندارم!جالب این جاس که خودم نمی دونم اعصاب ندارم یعنی چه!
فقط به کارش می برم! اونم یعضی وقت ها!
ممنون از دوستان خوبم.

جالب این جاس که خودم نمی دونم اعصاب ندارم یعنی چه!
فقط به کارش می برم! اونم یعضی وقت ها!

علاقه مندی ها (Bookmarks)