سلامی دوباره
از کمکهاتون ممنونم
می خوام چند تا سئوال بپرسم ، ولی جوابهای کامل می خوام
آیا دختری که قبل از ازدواج یک رابطه ی دوستی با یک پسر داشته نمی تونه به همسر آیندش وفادار باشه ؟!
اگر می تونه به چه مدت زمان نیاز داره تا خودش رو برای ازدواج آماده کنه ؟
اگر نمی تونه پس این همه دختری که در حال حاضر دوست پسر دارن تکلیفشون چیه ؟!!
می دونم که این موضوع به عمق رابطه ی قبلی بستگی داره ، به همین دلیل خواهشا برای جوابهاتون همه ی حالتها رو درنظر بگیرید
احساس می کنم مشکل اصلی ، شک من به اون دختر بعد از ازدواج هست ( با توجه به سابقه ی قبلی ) ، اگر فکر می کنید مانع اصلی آرامش زندگی من این شک من هستش ، به چه مواردی نیاز دارم تا بتونم این شک رو از بین ببرم ؟ چه تضمین هایی باید ببینم ؟ ، چه رفتاری باید داشته باشم ؟
اصلا آیا این شک به جا هست یا نه ؟ یعنی اصلا لزومی برای وجود این شک در من وجود داره یا نه صرفا یک احساس اشتباه هستش ؟
با کمال احترام ، احساس می کنم برخی از دوستان نسبت به اون دختر ذهنیت بد پیدا کردن و این ذهنیت در جوابهاشون تاثیر گذاشته ، خواهشا راهنمایی های خالص تری بکنید
معمولا خانم ها از خیانت همسرشون می ترسن ، اما من می تونم وفاداریم رو تضمین کنم ، البته هیچ کس از آیندش خبر نداره و احتمال هر اتفاقی هست اما من در حال حاضر شرایط ایده آلی برای فاسد شدن !! دارم ولی یاد گرفتم که نیازهام رو کنترل کنم ، اگر شریکی برای زندگی داشته باشم این کنترل مطمئنا بیشتر خواهد شد ، در ظاهر آدم مذهبی ای نیستم ولی اعتقادات مذهبی قوی ای دارم ، می دونم که در مقابل کوچک ترین کارها در زندگیم مسئولم و باید جواب بدم
به هر حال ، سئوالم اینه که ، آیا اگر این دختر وفاداری من رو ببینه و بهش ثابت بشه آیا می تونه در آمادگی اون برای ازدواج و وفاداری متقابل موثر باشه ، اگر تاثیر گذار هست ، من چطور می تونم این وفاداری رو بهش نشون بدم ؟
باید چند نکته رو یادآوری کنم :
اول این که این دختر کمی با مشکلات اقتصادی دست و پنجه نرم می کنه ، می دونم که یکی از دلایلی که تصمیم گرفته با کسی دوست باشه همین موضوع هست
دوم اینکه باز هم تاکید می کنم رابطه ی اونها مستمر و طولانی نیست ، از قرار های متعدد خبری نیست ، از قرارهای طولانی مدت خبری نیست ، از رفت و آمد های دو نفره خبری نیست ، خواهشا اینها رو هم برای تخمین عمق رابطه در نظر بگیرید
یک نکته ی مهم :
می خوام موضوع کاملا منطقی و به دور از احساس بررسی بشه ولی اگر امیدی هست ( که مطمئنم هست ) دوست دارم این امید رو توی جوابهاتون ببینم
منتظر جوابهاتون هستم ، پیشاپیش ممنون ...

علاقه مندی ها (Bookmarks)