به انجمن خوش آمدید

لینک پیشنهادی مدیران تالار همدردی:

"گلچین لینکهای خانواده، ازدواج و مهارتها(به روز شد)"

دانلود موسیقی و آرامش
دسترسی سریع به مطالب و مشاوران همـدردی در کانال ایتا

کانال مشاوره همدردی در ایتا

نمایش نتایج: از شماره 1 تا 10 , از مجموع 20

Threaded View

عضو همراه

آخرین بازدید
    پنجشنبه 25 مهر 92 [ 09:18]
    سطح
    69
    Level completed: 52%, Points required for next Level: 194
    Overall activity: 0%
    دستاوردها:
    VeteranTagger Second Class10000 Experience Points
    تشکرها
    4,891

تشکرشده 4,928 در 1,071 پست

Array

RE: با خانواده همسرم چه كنم؟

سلام نازنین
    مطلبی که می خوام بگم تا حدود بسیار زیادی متفاوت از نظرات دوستانه.

من هم به شدت درگیر مشکلات با خانواده همسرم هستم تا جاییکه تصمیم به جدایی گرفتم و فعلا به مشاوره حضوری می رویم.
    خواستی تاپیک من رو هم بخون:
    تاثیرپذیری مفرط همسرم از خانواده اش

من آروزمه که با خانواده همسرم قطع رابطه کنم ولی نمی دونم چجوری!

همیشه و همه جا گفتند که آدمها تغییر نمی کنند و اگه قصد ارتباط با کسی رو دارین باید خودتون رو تغییر بدین.
    فرض کن شما با هر نحوی با خانواده همسرتون شروع به معاشرت کردید (اصلا اونها پا پیش گذاشتن)، فکر نمی کنی بعد از مدتی دوباره همون رفتارهاشون شروع میشه؟ چون ممکنه اصلا بنظر خودشون بی احترامی نکردن که بخوان رویه شون را تغییر بدن! شاید تمام اون رفتارها جزئی از شخصیتشون باشه!
    پس باید خودت رو آماده پذیرش اونها کنی.
    از طرفی وقتی شما اینهمه ازشون گله مندی و خودتون می گی علت حل شدن مشکلاتت با شوهرت قطع رابطه با خانواده اش بوده، حالا چرا توقع می کنی که اونها بخاطر شما و نه بچه شما، بیان دیدنت؟! شما وقتی با قطع رابطه با خانواده همسرت، تصمیم به زندگی با همسرت رو گرفتی یعنی قبول کردی که اونها در زندگیت نقشی ندارند و فقط بخاطر شخص همسرت حاضر به زندگی شدی (اینکه علت این تصمیم چی بوده، بحث دیگه ایست.) پس چرا انتظار داری که اونها بخاطر شما کاری انجام بدند؟!

نظر شخصی من اینه که اگه شوهرت بخاطر برقراری رابطه با خانواده اش کج خلقی نمی کنه، کلا از این موضوع صرفنظر کن و به زندگیت و بچه دار شدنت برس. در نظر هم داشته باش که دوران بارداری زن رو حساس تر می کنه و تمام تنش ها به جنینش منتقل میشه.
    در ضمن عزیزم یه مادر خوب هرگز و هرگز خودش رو با فرزندش مقایسه نمی کنه. اینکه کسی بخاطر شما به منزلتون میاد یا نه، یک بحثه و اینکه بخاطر فرزند شما به منزلتون میاد بحث دیگه است. یه مادر خوب اگه کسی برای خودش کاری نکرد ولی برای فرزندش کرد تازه خوشحالتر هم میشه.
    مادر که شدی حتما شما هم این حس رو پیدا خواهی کرد.

اما اگه از این دید به قضیه شما نگاه کنیم که یک مشاجرات و کدورتهایی بین شما و خانواده همسرتان در گذشته پیش آمده و حالا هر دو طرف منتظرن که طرف مقابل پا پیش بگذاره و همه کدورتها تموم بشه، این شمایید که باید پیش دستی کنید. نه به این خاطر که حق با شما نبوده به این خاطر که از اونها کوچکترید و بلحاظ سنی در جایگاه فرزند اونها قرار دارید.

2. 2 کاربر از پست مفید هستی تشکرکرده اند .

هستی (سه شنبه 02 اسفند 90)

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 1 مهمان ها)

علاقه مندی ها (Bookmarks)

علاقه مندی ها (Bookmarks)