مهرداد عزیز
با مطالعه آنچه نوشته اید تصور میکنم در حال صحبت درباره یک معامله مانند منزل یا اتوموبیل هستید. شما و همسرتان در مورد تصمیم گیری برای ادامه زندگی و شرایط آن مختار هستید اما دخالت اطرافیان در این مورد حتی اگر منجر به توافق اولیه گردد می تواند در آینده مشکلات متعددی برای شما زوج گرامی به دنبال داشته باشد. توصیه میکنم ضمن احترام به تجارب دیگران زندگی آینده خود را تنها بر پایه تصمیمات مشترک خود و همسرتان بنا نهید. البته چنانچه طبق اظهارات شما فرض کنیم ایشان تحت تسلط و هدایت خانواده خود قرار داشته باشند ، کار برای شما جهت تصمیم گیری مشترک دشوار خواهد شد.
توصیه میکنم با همسر خود مذاکره و ضمن احترام به اعتقادات و شرایط خانوادگی ایشان و بدون متهم کردن یکدیگر، به منظور حل مشکلات و توانمند سازی خود جهت ادامه زندگی مشترک به شکلی سالم جهت زوج درمانی به روانشناس مجرب مراجعه و تا شروع جلسات مشاوره از زندگی در یک منزل خودداری نمایید. جهت پرهیز از تخریب روابط بین دو خانواده از تماس با خانواده ایشان خودداری و از ایشان بخواهید علت این مساله را برای خانواده خود شرح دهند. جلسات زوج درمانی به شما در یادگیری نحوه شکل دهی روابط ، چگونگی بیان و ارتباط کلامی ، راهکارهای افزایش همدلی ، مدیریت خشم و . . . کمک بسیار خواهد نمود.
برای مذاکره با همسر خود در این رابطه اکیدا توصیه میکنم از متهم ساختن یکدیگر خودداری و مشکل را از هر دو طرف فرض نمایید.
موفق باشید

علاقه مندی ها (Bookmarks)