سلام به همه ي بچه هاي باحال و باصفا و باوفا و ... همدردي
سلام به آقاي مدير دستشون درد نكنه كه منو اينقدر زود شارژ كردن.
آقا من به جون خودم همينجوريشم درس نميخوندم ديگه چه برسه بيام همدردي. كنكورمم افتضاح دادمدم عيدي نميخوام به چيزاي ناراحت كننده فكر كنم.
ميبينم كه تالار تغييرات جزئي كرده بعضيا با اينكه جديدن تو اين مدت كلي رتبه و ... گرفتند معلومه كه دوستاي خوب جديدي برامون پيدا شده.
ميبينم كه يه خانم بهار66 به جمع بروبچ خودمون (من و دخترمهربون و شايانا و...) كلا به دختراي گل بيست و سه چهارساله ي تالار اضافه شده. به به چه جمعي! چه گلايي(مديونه اگه كسي فكر كنه من منظور خاصي دارم
نه آقاي مدير همدردي! من بچه ي خوبي هستم آقاحامد مدير شده بايد بهش سخت گيري كنيد ولي من هنوز ... البته منم كلي تغيير كردم يكسال خانم تر شدم 10 كيلو چاق تر شدم
)
بذار ببينم اول از كجا شروع كنم؟!
به سارابانوي گل تبريك ميگم دعوام نكنيد نميدونم واسه چي تبريك؟ هرچي رفتم عقب نفهميدم!تخصص قبول شدين؟
به آقاحامد تبريك ميگم بابت صورتي شدنش ايشالا به همين زوديا سفيدپوش ببينيمت.
نمي تونم بگم چقدددددددددددددددددر خوشحال شدم وقتي ديدم دوستام منو يادشون نرفته دخترمهربون جون شايانا آويژه و ... و فرشته ي مهربون جون![]()
نمي تونم بگم چقدر دلم ميخواست سراغ بچه ها رو بگيرم و ببينم درچه حالن! خانم آني و بالهاي صداقت و آقاي بي بي و ...
بچه ها ميدونيد چي دلمو آتيش زد؟ همون اول كه اومدم همش دنبال تاپيك سبكتكين بودم كه ديديم تاپيك جديد زده كه "فردا براي هميشه اسمش از شناسنامم خط ميخوره" خيلي ناراحت شدم .![]()
اصلا يه درصد احتمال هم نميدادم. ناراحتي بيشتر از اينكه سبكتكين هنوزم عاشقشه
دلم خيلي برا همه تنگ شده بود برا بهشت كه ديگه نيومد ولي الان تازه به بعضي حرفاش رسيدم و باهاش هم عقيده شدم!!!!
بچه ها ميشه يكي يه بچه ي گل و فداكار فقط تو چند جمله بگه من كه نبودم بقيه چي شدن؟
1-آقاي خارپشت چي شد قضيش ؟ اين قضيه ي پرت شدن از پنجره چي بود؟
2-خانم بلواسكاي كجاست؟ ني ني شون بدنيا اومد؟ حالشون خوبه؟ اسمش چيه؟
3-خانم سيسيلي كجاست؟ بچه دار شدن؟ خوبن؟
4-آقاي m25teh (درسته؟؟!!) كجان؟ با خانمشون خوبن زندگيشون روبه راست؟
5-خانم سرافراز چي كار ميكنن؟ مگه خداي نكرده مشكلي براشون پيش اومده؟
6-اون خانمه كه بچش مرده بود كه اسمشو يادم نمياد با شوهرشون خوب شدن؟
زياد سؤال پرسيدم؟ تازه كجاشو ديدين! هنوز دعاهاي آخر سالم مونده! :D ولي تو پستهاي بعدي!

دم عيدي نميخوام به چيزاي ناراحت كننده فكر كنم.
(مديونه اگه كسي فكر كنه من منظور خاصي دارم
نه آقاي مدير همدردي! من بچه ي خوبي هستم آقاحامد مدير شده بايد بهش سخت گيري كنيد ولي من هنوز ... البته منم كلي تغيير كردم يكسال خانم تر شدم 10 كيلو چاق تر شدم

علاقه مندی ها (Bookmarks)