قیافه طرف مثلما باید تا حدودی مورد پسند باشه چون می خواین تا آخر عمر باهاش زندگی کنین ! پس اگه قیافه اش رو نپسندیدین بنظر من به زور خودتونو وادار به پذیرش طرف نکنین چون بعدا این احساس ها واقعا اذیتتون می کنه . در واقع نامزد سابق من هم قیافش در حد من نبود اما تا وقتی که از زبون دیگران نشنیدم اصلا حتی نفهمیدم که اینطوریه و واقعا قیافش برای من خیلی هم زیبا و دوست داشتنی بود پس به حرف مردم نباید توجه کرد و اصولا نباید این افراد به خودشون اجازه اظهار نظر در اینگونه موارد رو بدن چون وقتی دو طرف همدیگه رو پسندیدن به دیگران ربطی پیدا نمی کنه و من به شخصه ترجیح می دم اینگونه افراد نظرشونو برای خودشون نگه دارن .
اما تیپ و فرم لباس پوشیدن رو میشه تغییرش داد! می تونین کمکش کنین که تیپش به سلیقه شما نزدیک تر بشه و اکثرا هم دیدم که بعد ازدواج همینطور خواهد شد و طرفین روی همدیگه تاثیر می زارن.
در مورد مشکل زود انزالی هم باید دید مشکل ایشون در چه حده این خیلی مهمه. به پزشک مراجعه کردن ؟ با امکانات و علم امروز من فکر نمی کنم این مسئله اگه در حد معمول باشه چندان مشکل بزرگی ایجاد کنه و قابل حله .








علاقه مندی ها (Bookmarks)