با سلام
اینجانب پسری 28 ساله هستم که مدت 3 سال است که ازدواج کرده ام ، به دلایلی که نمیدونم چرا احساس کردم احساس سابق را به همسرم ندارم شاید هم احساس تنوع طلبی من باعث این قضیه شده باشد به هر حال از 8 ماه پیش با دختری ارتباط تلفنی برقرار کردم . این ارتباط برخلاف تصورم که ممکن است به زندگی خصوصی من لطمه وارکند برعکس باعث ایجاد انگیزه هم در زندگی من شد . اما دختری که با او در ارتباط هستم از متاهل بودن من با خبر است و او هم در شرف عقد کردن است .
تا اینجای رابطه به هر صورت برای من خوب بود و با ایجاد انگیزه از یکنواختی سابق نجات پیدا کرده بودم اما با توجه به عقد کردن او برای ادامه رابطه بدجور دچار عذاب وجدان هستم البته بازهم متذکر شوم که فقط ارتباطم تلفنی بوده است.
با توجه به علاقه ای که شکل گرفته تصمیم گیری برایم بسیار دشوار شده و نمیدونم که ادامه بدهم یا رابطه را قطع کنم هرچند که او هم به شدت وابسته شده و اصلاً دلم نمیخواهد با تصمیم نابجا و نسنجیده باعث لطمه زدن به او شوم چون بسیار روحیه حساسی دارد .
لطفاً من را راهنمایی کنید
با تشکر








علاقه مندی ها (Bookmarks)