من تکلیفم مشخصه با خودم و الان هم نزدیک دو هفته هست که این رابطه را کات کردم .نوشته اصلی توسط sci
ولی به خدا خسته شدم ، اون از اون زمان که با هم بودیم کلی داستان داشتیم و حالا هم که کات کردم هر روز یه داستان جدید دارم .
من این تجربه اولم بوده که با دختر خانمی آشنا شدم ولی نمیدونم واقعا آیا هر رابطه ایی که کات میشه اینقدر پس لرزه هم داره ؟
بهتون گفتم که بعد از اینکه ما کات کردیم کلی پیغام و پسغام داد و گفته بود که میخاد باهام حرف بزنه ، امروز بالاخره زنگ زد و بعد از صحبت کردن بهم گفت اینکه من بهش گفتم چون نمیخام ازدواج کنم بهتره این رابطه قطع بشه اصلا منطقی نیست و نمیتونه قبول کنه . من که واقعا گیج شده بودم بهش گفتم فقط همینه ولی گفت باید بگم که اصلا از اول هیچ احساسی نسبت بهش نداشتم و هر چی که بهش میگفتم همش دروغ بود .
من هر چه قدر سعی کردم بهش بگم که فقط همین مسئله ازدواج هست قبول نمیکرد ، یه چیزای دیگه ایی هم میگفت ، مثلا به من میگه : ده روزه نشستم گوشه اتاق و کارم فقط گریه هست بعد تو پا میشی میری مسافرت و تو فیس بوکت سال نو مبارک مینویسی .
من به خدا گیج شدم ، یعنی واقعا این چیزا بهم ربط داره ؟ ما دو ماه با هم بودیم و حالا کات کردیم ، یعنی من باید بشینم یه گوشه فقط گریه کنم ؟ به نظرتون رفتار این دختر خانم درسته ؟
بعضی وقت ها که به حرف هاش فکر میکنم از خودم بدم میاد و احساس میکنم کار خیلی پستی کردم ولی بعد که میشینم دقیق تر فکر میکنم میبینم واقعا این خانم برای ازدواج مناسب نبودند .
حالا به نظرتون عکس العمل من چی باشه به این خانم و حرکاتش ؟

علاقه مندی ها (Bookmarks)