ای کاش نمی اومدم
تورو خدا به من بگید چی کار کنم
از قبل با من طی کرده بود که اونجا اخم و تخم نکن زنه ناراحت نشه
خودش میدونست میخواد چی کار کنه که من ناراحت می شم اما نباید نشون بدم
به هیچ عنوان پیش من نمی شینه یعنی من هم پیشش میشینم بلند میشه می ره تا حد ممکن دورتر از من میشینه
اصلا با من صحبت نمی کنه
موقع خواب هم اون دوست زنه که گفت میخوام بخوابم از تو هال بلند شد؛ توی اتاق هم که اومد روش رو کرد اون ور اصلا به من نگاه نمی کرد حالا در اتاق بسته صداش هم می کردم اول در رو نگاه می کرد بعد به من نگاه می کرد نمی دونم چرا این طوری می کنه
امروز بعدازظهر بیرون رفتیم میخواستیم عکس بگیریم با یک متر فاصله ایستاد فوری هم رفت همراه اون زنه حالا دوش به دوشش واسش مهم نیست که من ناراحت می شم اما ناراحتی زنه براش مهمه
دیوونه شدم جرات ندارم حتی ناراحتی ام رو نشون بدم چون خرج مسافرتم رو اون زنه داده باید زیر منتش باشم و کاری نکنیم اون زنه ناراحت بشه در حالی که اون زنه با خیلی های دیگه هم رفت و امد داره شوهراشون این جوری نیستند یا اون زنه انتظار نداره اما در مورد شوهرم نمی دونم شوهرم خودش از قصد اینکارها رو میکنه یا اینکه این زنه میگه
می گم عوض شده شب قبل از حرکت به دخترم میگه اونجا که رفتی چادر نذار!! میگم چرا؟ مگه خودت ما رو اینطوری بار نیاوردی حالا چی شده میگه تو به این کارها کار نداشته باش
شوهری که به زن بی حجاب نگاه نمی کرد الان دست میده ماهواره نگاه می کنه اون دوست زنه که میگم اونجاست خیلی ازاد جلوش می رقصه
ایکاش نمی اومدم این مسافرت کوفتی رو